Populære sporter
All sport
Vis alt

Her sikrer Brann seg løsningen på spissfloken

Martine Markussen

Oppdatert 28/02/2018 klokken 22:29 GMT+1

Onsdag kveld signerte Henrik Kjelsrud Johansen kontrakt med Brann.

henrik kjelsrud johansen

Foto: Other Agency

Eurosport meldte tirsdag morgen at Vålerenga-spissen Henrik Kjelsrud Johansen var på vei til Brann. Seint onsdag kveld melder Brann på sine hjemmesider at angriperen har skrevet under kontrakt som binder ham til bergensklubben ut 2020.
Brann har vært på jakt etter spiss i vinter. Før jul sa Jacob Orlov takk for seg i klubben, og nå i vinter meldte Torgeir Børven overgang til Odd. Etter at både Orlov og Børven forlot klubben, har de kun hatt Steffen Lie Skålevik og Azar Karadas å rutte med på spissplass.
– Vi har to gode spisser i Steffen Lie Skålevik og Azar Karadas fra før. Henrik Kjelsrud Johansen kommer til å pushe skikkelig for å få sin sjanse, og den konkurransen er sunn. Med Kjelsrud Johansen på plass har vi god dekning på alle plasser og kan trygt starte sesongen, sier sportssjef Rune Soltvedt til klubbens nettsider.
Vålerenga har på sin side sikret seg godt på topp før sesongen, da det i går ble kjent at Peter Godly Michael signerte for oslolaget. Fra før hadde de signert Sam Johnson.
Brann har hentet flere spillere de siste årene fra en av erkerivalene Vålerenga. Ruben Kristiansen, Daniel Braaten og Sivert Heltne Nilsen har alle flyttet fra øst til vest.
Kjelsrud skal møte sine nye lagkamerater torsdag, før de fredag setter kurs mot Sogndal og treningskamp på Fosshaugane. Det blir siste treningskamp før sesongstart. Med stor sannsynlighet får Kjelsrud smake på spilletid i Brann-drakten allerede da. Selv gleder spilleren seg til å komme i gang.
– Brann har vært nummer to og fem i Eliteserien de siste sesongene og kommer garantert til å være blant de beste i år også. Det ønsker jeg å bidra til, sier Kjelsrud til Brann.no.
Før Kjelsrud kom til Vålerenga, hadde han vært innom blant andre Odd, Fredrikstad, Haugesund og Lillestrøm.
Foto: Brann.no
  • Lørdag 10. mars starter Eliteserien: Se Ranheim - Brann klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame