• Se Sandefjord - Tromsø fredag 10. august kl. 19.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Det melder klubben i en pressemelding onsdag.
– Den beste måten å drive spillerlogistikk på, er å gå for det man kjenner godt. Mikaels retur er et resultat av at vi har noen gode venner som tror på TIL. Et felles spleiselag står for finansieringen og har gjort det mulig å hente Mikael hjem. Vi hadde aldri klart å få dette til uten dem, sier sportssjef Svein-Morten Johansen.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Mikael Norø Ingebrigtsen ble solgt til Allsvenskan klubben IFK Göteborg i februar og hentes nå tilbake seks måneder senere. 22-åringen har signert en tre og et halvt års kontrakt med Tromsø IL. Han sier til klubbens nettside at han gleder seg til å komme tilbake.
– Jeg valgte å komme tilbake for min situasjon i IFK Göteborg var ikke slik som jeg ønsket med tanke på spilletid. Når TIL var interessert, så nølte jeg ikke med å komme tilbake. Jeg har savnet å spille på Alfheim., legger han til.
Tromsø IL ligger på en syvendeplass i Eliteserien med 26 poeng etter 17 kamper spilt. Neste kamp er mot Sandefjord fredag 10. august kl. 19.00. Du kan se kampen på Eurosport Player.
Sett denne?
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53