Oppdatert: Molde bekrefter overgangen på sine hjemmesider.
– Det er helt fantastisk å komme hjem igjen. Jeg kjenner klubben godt fra forrige periode jeg var her, og vet hva som skal til. Jeg har vært her på besøk flere ganger mens jeg har vært ute, og alltid blitt mottatt som en del av familien, sier Chukwu til klubbens hjemmeside.
Den nigerianske angriperen, som den siste sesongen har spilt for polske Legia Warzawa, returnerer dermed til klubben han forlot i januar 2015.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Eurosport.no erfarte onsdag at Daniel Chima Chukwu (26) skulle bli presentert som ny Molde-spiller innen kort tid.
Molde-manager Ole Gunnar Solskjær har aldri lagt skjul på sin begeistring for spissen som scoret 41 mål på 107 kamper for Molde.
– Vi har aldri lagt skjul på at vi ønsker Chima tilbake en gang og han har alltid uttrykt at han trivdes her og gjerne vil spille for Molde igjen. Så får vi se når det blir, sa Solskjær til Rbnett i 2016.
Molde-direktør Øystein Neerland har ikke besvart Eurosport.no sine henvendelser onsdag.

Var aktuell for Brann

Mandag skrev Bergensavisen at Brann hadde lagt inn et bud på Chukwu, og at Brann speider Per-Ove Ludvigsen var på plass i Warzawa for å «lande» spilleren.
31. januar uttalte Solskjær til Romsdals Budstikke at spilleren ikke hadde tatt kontakt med Molde for å prøve å få til en overgang tilbake til klubben.
– Alt jeg kan si er at han var veldig god her da han var Molde-spiller. Han er en super gutt. Det er alltid slik at dersom det kommer rykter, så er det mange av disse som ønsker seg tilbake hit. Det er et veldig godt tegn. Når Chima fikk muligheten til å prøve seg i utlandet, så fikk han gå. Da er det lettere å spørre her først om de vil hjem, sa Solskjær til Rbnett den gangen.
Chukwu spilte i Molde fra 2010 og ut 2014-sesongen, og ble blant annet Moldes toppscorer i i 2013.
I januar 2015 ble han solgt til den kinesiske Shanghai Shenxin. Deretter gikk ferden videre til den polske storklubben, der han har slitt med spilletid denne sesongen.
Nigerianeren scoret 41 mål på 107 kamper for MFK.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
Slo tilbake med seier etter «helvetesuke»
15/08/2021 PÅ 19:53