Foto: glimt.no
Det melder Bodø/Glimt på sine nettsider torsdag. Dette er klubbens første signering i sommerens overgangsvindu.
Polske Artur Krysiak kommer fra den engelske klubben Yeovil Town. Han har spilt i England i 12 år. Tidligere arbeidsgivere er blant annet Birmingham City, Swansea City og Exter City.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Etter å ha spilt i engelsk fotball siden han var 16 år, tror han det vil bli en overgang å komme til Eliteserien.
– I Bodø/Glimt vil laget ha ballbesittelse og spille. De er veldig gode, og jeg ser fram til å gjøre mitt aller beste for klubben. Jeg er sikker på at jeg kan dele både idéer og erfaringer med laget.
Sportslig leder Aasmund Bjørkan er strålende fornøyd med nysigneringen.
– I Artur har vi funnet en erfaren keeper som vi tror kan ta steg, men som samtidig har en erfaring i bunn som gjør oss trygg på at han kan gå inn og levere i Eliteserien fra dag én. Vi er kjempeglade for at han har signert, og tror at det vil være en god ting for både han og Bodø/Glimt.
Klubben har vært på jakt etter en ny keeper siden Zoran Popovic gikk til Røde Stjerne. Deres nye keeper har signert en kontrakt ut 2018.
– Jeg er veldig spent. Jeg har trent med laget de siste ti dagene og hadde med en gang en god kontakt med spillerne og spesielt med trenerene. Det er viktig for meg å ha en god relasjon med trenere, og da spesielt med Jonas som er keepertrener. Vi to har den samme stilen og de samme idéene. Jeg er veldig glad for å ha signert med Bodø/Glimt, sier Krysiak til klubbens hjemmeside.
Bodø/Glimt ligger på 12. plass på tabellen. I neste runde møter laget Kristiansund.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08