Lars Arne Nilsen og Brann har bokstavelig talt vært uslåelige i Eliteserien denne sesongen. Etter ni serierunder står bergenserne med 8-1-0 og leder serien, syv poeng foran Rosenborg.
  • Se Brann–Haugesund på Eurosport Player og Eurosport Norge onsdag kl. 18!
Den alltid så sindige og jordnære Brann-treneren har så langt vært svært forsiktig i sine uttalelser om klubbens ambisjoner, men overfor Eurosport åpner Nilsen seg plutselig.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
– Har du nok vinnerskalle og virkelig kommer i flyten, så er det ikke grenser for hva som kan skje. Det er bare å se til Leicester, de skal ikke vinne Premier League.
– Vi kan vinne Eliteserien, så klart vi kan det på et tidspunkt, lyder det fra Brann-treneren.
Født på Fjell utenfor Bergen, fikk 54-åringen aldri drømmen om selv å spille for Hordalands beste lag oppfylt, men når muligheten til å trene klubben i hans hjerte bød seg, har Nilsen virkelig tatt vare på muligheten.
– Jeg tror jeg går inn i en boble. Arsène Wenger sa vel at man må stenge ute følelsene om man skal holde på med en sånn jobb. Det kan være vanskelig, men jeg tror han har rett i det. Du må være veldig konsentrert i den jobben du skal gjøre, sier han.
Gjennom hardt arbeid og kontinuitet i spillertroppen, har Nilsen på snart tre år i Idrettsveien, bygget opp et lag som virkelig ser ut til å kunne utfodre utilnærmelige Rosenborg om Eliteserie-tittelen 2018.
– Det blir en vanvittig god lagmoral når vi jobber så godt sammen som vi gjør nå. Som jeg sier til guttene selv; vi kan alltid kjøpe en ny spiller, men vi kan ikke kjøpe et lag. Den lagånden, kameratskapet, garderobekulturen og fellesskapet som vi holder på med nå – det kan ikke kjøpes, sier han.
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 KLOKKEN 11:26