Patrick Berg forlenger kontrakten med Bodø/Glimt ut 2021. 20-åringens kontrakt gikk ut etter sesong og i sommer ga han beskjed om at han ikke ønsket å forlenge den.
Men nå har midtbanespilleren gjort helomvending. Til Avisa Nordland forklarer han at har hatt flere samtaler med klubben etter sommerens beskjed. I tillegg har unggutten fått litt mer spilletid i høst.
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47
– Jeg har aldri takket nei til Glimt, men jeg takket nei på det daværende tidspunkt. Det var flere grunner til det. I etterkant har det skjedd ganske mye. Vi har blant annet hatt flere, og positive, samtaler sammen. Vi har brukt tiden godt og jeg mye mer komfortabel med å forlenge kontrakten med Glimt nå, enn det jeg var da vi diskuterte dette tidligere i sesongen, sier han til avisen.
Sportssjef Aasmund Bjørkan er veldig glad for at Berg har skrevet under på en ny avtale.
– Patrick er en spiller som vi har troen på og vi føler at han viser at han har troen på oss til at vi kan hjelpe ham med å nå sitt potensial. Han vil bli en viktig spiller i Glimt i mange år fremover, sier Bjørkan til Eurosport.no.
  • Lad opp til Eliteserie-runden med Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player
Sett denne ukens podcast om Eliteserien? Saken fortsetter under videoen:
Han påpeker at klubben hele tiden har ønsket ham med videre.
– Vi har hatt et veldig sterkt ønske om at han skulle fortsetter, og han landet til slutt på at det var best for ham å være i Glimt. Vi er glade for at han blir med videre.
20-åringen er sønn Glimt- og Rosenborg-legende Ørjan Berg. Patrick har gått gradene i Glimt og Bjørkan mener det er et viktig signal at unggutten blir med klubben videre og tror han kan utvikle seg til å bli en svært god Eliteserie-spiller i klubben.
– Glimt er en utviklingsklubb og satser på unge spillere. Det har vi gjort veldig tydelig over tid. De må ville være med på det selv og Patrick ønsket å være med videre. Vi mener Glimt er en bra plass å være på og Patrick viser at han tror det er rett plass for ham også. Det er flott.
Sett denne?
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11