Populære sporter
All sport
Vis alt

Helland i tårer etter ny smell: – Må være utrolig tungt

Oppdatert 26/08/2018 klokken 18:48 GMT+2

Pål Andre Helland måtte igjen gå av banen tidlig i kampen etter en ny smell.

Helland

Foto: Eurosport

TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no):
Pål André Helland var tilbake i laget når RBK tok imot Strømsgodset på Lerkendal søndag. Men allerede etter 20 minutter måtte han gå av banen etter ny smell. Han var tydelig lei seg og gikk av banen i tårer.
– Det er fullt forståelig at det kommer noen tårer. Det må være utrolig tungt for ham. Gutten elsker å spille fotball. Dette er ikke bilder vi ønsker å se, sa Eurosports fotballekspert Thomas Myhre da 28-åringen tuslet i garderoben.
Eurosport får opplyst fra RBKs fysioterapeut Christian Thorbjørnsen at dette er noe nytt og noe de ikke har sett hos Helland før.
Her forlater Helland banen i tårer:
På torsdag var Helland på benken da Shkëndija ble slått 3-1. Kantspilleren har vært litt inn og ut av RBK-troppen hele sesongen på grunn av skader.
– Sånn som det er nå kan ikke fortsette. Det er ikke holdbart i lengden med så mye start og stopp for ham. Han får aldri trent seg i ordentlig form og bygget seg opp, sa Myhres ekspertkollega Christian Gauseth i Fotball Direkte.
– Han kjenner nok også litt nå på situasjonen i troppen. De har Jonathan Levi, de har hentet inn Issam Jebali og har i tillegg Yann-Erik De Lanlay og Samuel Adegbenro på vei tilbake fra skade. Da kjenner han nok litt på presset og at Rosenborg har vært hans lag, han har vært stjernen på laget der. Kanskje har han presset seg litt mer enn han burde, og dette kanskje er resultatet av det, fortsatte han.
Slik startet lagene:
Rosenborg: Hansen - Eggen Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling - Denic, Jensen, Konradsen - Helland, Bendtner, Jebali
Godset: Bugge Pettersen - Parr, Sætra, Glesnes, Vilsvik - Ulland Andersen, Hauger, Stengel - Nguen, Tokstad, Mos.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame