Populære sporter
All sport
Vis alt

Haugesund-spiss ute med skade: – Irriterende tidspunkt

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 08/08/2018 klokken 11:53 GMT+2

Frederik Gytkjær er ute i seks uker etter et brudd på vristen.

Frederik Gytkjær

Foto: Scanpix

  • Se Haugesund - Vålerenga mandag 13. august kl. 19.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Haugesund-spiss Frederik Gytkjær er ute i seks uker etter et brudd han pådro seg i treningskampen mot Brann. Han pådro seg bruddet da han sparket i skoen til en Brann-spiller. Det er et brudd i en knokkel på vristen av foten.
Han sier til Eurosport.no at han håpet at det ikke skulle være noe brudd, men da det ikke ble bedre etter en uke måtte han tirsdag gå å sjekke det.
– Jeg har trent denne uken, men måtte ta bilde av det igår og det var brudd. Så nå kan det gå opp til seks uker før jeg er tilbake. Selvfølgelig litt irriterende tidspunkt, men det er ikke så mye å gjøre med det, sier Gytkjær til Eurosport.no onsdag.
Han la også ut et bilde på sin Instagram story hvor man kan se foten, med teksten: «Brukket knokler i foten. Seks uker på sidelinjen. Tilbake sterkere!»
picture

Gytkjær Instastory

Foto: Other Agency

– Jeg håper å bidra i slutten av sesongen

Han håper å kunne være med å bidra med laget mot slutten av sesongen igjen.
– Jeg håper å bidra i slutten av sesongen, selfølgelig. Jeg satser på å gjøre en forskjell når jeg er tilbake, sier han.
Haugesund-trener Eirik Horneland sier at han ikke er bekrymret for laget når Gytkjær er ute i seks uker.
– Det er aldri kjekt når spillere er ute, men det er en del av fotballen. Synd for oss, men vi er skodd for dette. Vi har erstattere i egen tropp, som Akintola, Kone, Wadji. Ønsker alltid at alle er tilgjengelig, men vi ser ikke på det som en stor sak, sier Horneland til Eurosport.no.
Gytkjær er ikke bekymret for plassen sin på laget.
– Nei, ikke hvis jeg kommer tilbake å leverer på det nivået jeg vet jeg har i meg. Det handler for meg å bli fit igjen, så vi kan holde oss på denne plassen, sier han.
FK Haugesund ligger på en tredjeplass i Eliteserien med 31 poeng etter 17 runder spilt. Neste kamp for dem er mot Vålerenga mandag 13. August kl. 19.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Sett denne?
picture

Se sammendrag: Gytkjær og Akintola-show mot Kristiansund

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame