• Se Strømsgodset - Haugesund lørdag 6. oktober kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Det skriver klubben på sin hjemmeside tirsdag.
Mandag ble Haugesund-spiller Bruno Leite tatt ut i landslagstroppen til Kapp Verde. Laget skal møte Tanzania både borte og hjemme i oktober i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Eurosport.no har ikke lyktes å komme i kontakt med Bruno Leite tirsdag, men til Haugesunds Avis sier han at det var et vanskelig valg. Siden han har takket ja til å spille for dem, kan han ikke spille for Norges landslag.
– Jeg har alltid drømt å spille for Kapp Verde. Til slutt valgte jeg å følge hjertet og ikke hjernen. Jeg følger drømmen min, sier Leite til avisen.
Haugesunds hovedtrener Eirik Horneland sier til Eurosport.no at det var et valg kun Leite kunne ta.
– Det må være inspirerende for Bruno. Det er flott å bli tatt ut på et landslag og det er et valg kun han kunne ta, sier Horneland til Eurosport.no.
Kapp Verde ligger etter to spilte kamper i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet sist i gruppe L etter å ha tapt 0-1 for Uganda i sin første kamp og siden spilt 1-1 mot Lesotho, skriver FK Haugesund.
Haugesund ligger på en fjerdeplass i Eliteserien med 41 poeng etter 24 serierunder. De ligger to poeng bak Molde som ligger på tredjeplas. På spørsmål om de går for medalje svarer han:
– Ja, når vi ligger to poeng bak og det er seks kamper igjen så vi må gå for det. Fremtiden vil vise om vi klarer det eller ei, men nå har vi har en reell mulighet, sier han.
Neste kamp er mot Strømsgodset lørdag 6. oktober kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Sett denne?

Haugesund rettet skuta etter tre strake Eliteserie-tap

Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58