• Se Molde - Haugesund på Eurosport Pluss og Eurosport Player søndag klokken 18!
Det bekrefter klubben selv på sin hjemmeside tirsdag.
29-åringen har 160 offisielle kamper for vestlendingene, og denne sesongen har han nest flest målgivende pasninger i Eliteserien, kun slått av Tromsøs Gjermund Åsen.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
– Jeg føler jeg er del av noe veldig spennende her i FK Haugesund og har veldig lyst til å være med på den videre reisen som Eirik og Karl Oskar har staket ut. Mitt mål er å vinne noe som fotballspiller og jeg tror utsiktene til det i løpet av de fire neste årene er veldig gode i denne klubben, sier Stølås til fkh.no.
Forrige uke signerte trener Erik Horneland en kontrakt ut 2021 med klubben. Dermed er to viktige langtidssigneringer på plass for klubben som jakter medalje i sesonginnspurten.
Horneland er glad for å ha venstrabacken med seg videre.
– Alex er en type som enhver trener vil ha i laget sitt. Han er ambisiøs og målrettet, er med og setter standarden i treningshverdagen og har vokst frem til å bli en lokal spiller som holder høy Eliteseriestandard, sier FKHs hovedtrener til klubbens nettsted.
Stølås har spilt 27 kamper denne sesongen, og står med fire scoringer.
Til helgen møter Haugesund Molde, i det som blir en helt essensiell kamp om bronseplassen i Eliteserien. Den kampen kana du se på Eurosport Pluss eller Eurosport Player fra klokken 13.

Enkel seier for Haugesund - fortsatt med i medaljekampen

Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11