To langskudd fra David Akintola og Joakim Våge Nilsen sørget for trampeklapp og jubel fra hjemmelagets supportere da lagene gikk til pause på Haugesund stadion.
Først klemte Akintola til fra 25 meters hold etter 32 minutters spill. Ballen føk inn bak en sjanseløs Marcus Sandberg i Stabæk-målet.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Sju minutter senere fant Joakim Våge Nilsen ut at han ikke skulle være noe dårligere. Midtbanespilleren sendte av gårde et prosjektil opp i krysset fra 25 meter. Igjen var det lite Sandberg kunne gjøre.
Haugesund hadde full kontroll på Stabæk ut omgangen, til stor glede for et entusiastisk publikum.
Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under videoen):

Haugesund ett steg nærmere medalje

Fortsatt uten borteseier

Stabæk har fortsatt til gode å vinne en bortekamp denne sesongen, og det var lite som tydet på at det skulle skje i Rogaland søndag.
Fem minutter etter pause var Sandberg med på notene da Akintola smalt til på bakre stolpe.
Gjestene hevet seg riktignok ett lite hakk etter pause, men ikke nok til at Haugesund følte seg voldsomt truet. Stabæk ga ikke opp håpet om poeng, men Haugesund forsvarte seg godt.
Etter hvert som minuttene gikk skjønte de fleste hvor det bar, og kampen ebbet ut med 2-0-seier til Haugesund.

Viste muskler

Dermed viste hjemmelaget muskler i kampen om medalje i Eliteserien. Med 38 poeng ligger Haugesund på tredjeplass, fire poeng foran Ranheim, som søndag slo Molde borte med 3-2.
Kun Brann og Rosenborg ligger for øyeblikket foran Haugesund. Og Rosenborg er neste motstander for Haugesund. Den kampen spilles på Lerkendal i Trondheim.
For Stabæk var det dårlig nytt at Lillestrøm vant sin kamp mot Sandefjord. Dermed skjøv Lillestrøm Stabæk ned på kvalifiseringsplassen.
Neste runde møter Stabæk tabelljumbo Sandefjord hjemme på Nadderud.
(©NTB)
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53