• Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember klokken 12
SARPSBORG/OSLO (Eurosport.no):
Sarpsborg 08 overrasket stort da de tok seg til gruppespillet i Europa League denne sesongen. Men torsdag tok eventyret slutt da de tapte 4-0 mot Genk., en kamp de måtte vinne for å ta seg videre til en 16-delsfinale.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Patrick Mortensen har scoret tre mål for klubben i Europa Leuague. Før kampen mot Genk fikk han spørsmål om han håpet at spill i Europa kunne føre til muligheten for å spille i større ligaer.
– Det er klart at alle spillere har en drøm om å komme videre. Jeg har også en drøm og et håp om at jeg kan prøve meg andre steder i enda bedre ligaer. Men om det blir nå, til sommeren eller om to år, har jeg ærlig talt ikke tenkt så mye på. Det har vært masse kamper i år, så det har ikke vært tid til å tenke på fremtiden, sier han til Eurosport.
– Har du fått beskjed om at det er interesse?
– Det har jeg ikke noen kommentar til, legger han til.

– Vet at det er interesse

Sarpsborg 08-trener Geir Bakke forteller at det er interesse rundt den danske spissen.
– Jeg vet at det er interesse, man hører litt forskjellig. Det er jo noen henvendelser som kommer til klubben. Jeg har ikke hørt noe konkret på han, men jeg vet at det er interesse, sier Bakke på spørsmål om Mortensen.
Han legger til at han håper at deres spillere blir så attraktive at de kan få muligheten til å komme seg videre i karrieren.
– Det må være til en skikkelig klubb i så fall, da unner vi spillerne våre det. Da har vi lykkes, sier Sarpsborg-treneren.
Mortensen, som har kontrakt med klubben ut neste sesong, er fornøyd med det han har levert denne sesongen.
– Jeg synes jeg har levert bra og jeg har scoret noen viktige mål. Men det kunne jeg ikke gjort uten mine lagkamerater. Jeg synes alle har levert helt fantastisk i Europa League-gruppespillet og det er litt vemodig og stå her når det kanskje er slutt. Men jeg er tilfreds med min egen prestasjon.
Sett denne?
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12