• Se Strømsgodset - Lillestrøm søndag 11. november kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
DRAMMEN (Eurosport.no):
– Den blir viktig, det blir som en cupfinale for oss. Det er en kamp der vi må være slik som vi har vist tidligere mot Lillestrøm. Vi håper selvfølgelig på reprise av den forrige Lillestrøm-kampen, sier Strømsgodsets Mostafa Abdellaoue til Eurosport.no.
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
21 TIMER SIDEN
Forrige uke slo Strømsgodset ut Lillestrøm fra cupen da de vant 3-0 og tok seg til cupfinale hvor de skal møte Rosenborg. Og hvem scoret de tre målene til Godset? Jo, det var Mos. Nå ser han frem til å møte Lillestrøm i Eliteserien i en veldig viktig kamp.
– Jeg håper selvfølgelig på å score, men det viktigste i den kampen der er å vinne og å holde Lillestrøm bak oss. Det blir en tøff kamp. De kommer til å være giret og det kommer vi også til å være. Det er snakk om å spille i Eliteserien neste år, så jeg tror det kommer til å bli en veldig bra kamp.
– Hvor viktig er det å vinne neste kamp?
– Det er absolutt viktig, det blir nok den viktigste kampen i år, legger han til.
Se intervjuet med Mos her (saken fortsetter under videoen):

– Har vært gjennom det før

Etter at Marcus Pedersen fikk skulderen ut av ledd i kampen mot Sandefjord i oktober, har Mos fått mer tillit av Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen.
– Det er veldig kjipt at Marcus er blitt skadet, men nå har jeg fått spille og føler meg i form, jeg håper selvfølgelig på å spille de resterende kampene, sier Mos.
– Vi var veldig engstelig da Marcus måtte ut, men nå har Mos steppet opp og han scorer jo i bøtter og spann, sier Godset-treneren til Eurosport.no.
Strømsgodset ligger på en 12.plass i Eliteserien, med ett poeng mer enn Lillestrøm som ligger på kvalikplass. Mos som var i samme situasjon forrige sesong da han spilte med Aalesund, håper utfallet blir annerledes i år.
– Jeg spilte mye i Aalesund og vi var i samme situasjon, men vi rykket jo ned. Vi måtte vinne siste kampen og da spilte vi mot Godset, så var vi avhengig av at Vålerenga skulle vinne over Sogndal siste kampen. Det gikk ikke den veien da. Men jeg har vært gjennom det her tidligere og jeg vet hva som skal til for at jeg skal være klar og prestere best mulig, sier han.
– Hva er det da?
– Det er å ikke tenke så mye konsekvenser, kjøre på og ha selvtillit. Bare komme til sjanser og sette de.
  • Kampen mellom Strømsgodset - Lillestrøm kan du se på søndag 11. november kl. 18.00 på Eurosport Player.
Sett denne?
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14