Populære sporter
All sport
Vis alt

Håper på kontraktstilbud etter besøk i Serie A-klubb

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 20/11/2018 klokken 20:11 GMT+1

Dennis Horneland (16) kan ende opp i Chievo Verona.

Dennis Horneland

Foto: Other Agency

16-åringen, som er sønn av FK Haugesund-trener Eirik Horneland, var i forrige uke på besøk i Serie A-klubben Chievo Verona. Der deltok han på én trening og fikk vist seg frem i 90 minutter i en kamp for klubbens akademilag.
Spillerens agent, Imad El Hammichi, holder dialogen med den italienske klubben. Han forteller at de lot seg imponere av den norske unggutten.
– Oppholdet gikk veldig bra. Han fikk gode tilbakemeldinger, og de likte Dennis både som person og spiller. Han hadde noe litt annerledes enn hva de hadde fra før av, sier El Hammichi til Eurosport.no.

Håper på raskt svar

Horneland er storvokst for alderen og strekker seg over 1.90 på strømpeledsen. Dessuten fikk han imponert ved å bruke noen italienske gloser.
– Klubben ga uttrykk for at de likte typen han er, sier agenten.
Han er spent på om 16-åringen vil få et kontraktsforslag fra den italienske klubben.
– Vi skulle få svar ganske straks hva gjelder den biten. Jeg tipper vi får svar i løpet av denne uken. Vi får nok vite mer de kommende dagene, sier El Hammichi.

Har andre tilbud

Dennis Horneland har spilt store deler av sesongen på Haugesunds andrelag, men fikk sin debut for A-laget i cupen mot Skjold i 2018.
Han fikk mersmak av utlandet, men agenten forteller at de ikke ønsker å stenge døren for Haugesund selv om det skulle dukke opp et kontraktsforslag fra Chievo Verona. Unggutten har nemlig et tilbud stående om proffkontrakt i FKH.
– Det vil bli en totalvurdering. Haugesund er også en fin klubb å være i, og de har gitt uttrykk for at han er ønsket i laget. Ingenting er utelukket, sier agent Imad El Hammichi.
Sett denne?
picture

Molde klatret opp på sølvplass etter sterk seier

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame