• Eliteserien er i gang igjen: Se Kristiansund - Vålerenga klokken 19.00 på Eurosport Player og MAX
Det kribler godt i både fotballbein og mager før Kristiansund sparker i gang Eliteserie-sesongen mot Vålerenga mandag kveld.
I fjor tok laget en sensasjonell 7. plass etter å ha rykket opp. Noe av nøkkelen til det var en potent angrepsrekke. Ifjor utgjorde hovedsakelig Benjamin Stokke (10 mål), Jean Alassane Mendy (9 mål) og Torgil Gjertsen (8 mål) angrepstrioen.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
I vinter gikk Mendy til belgiske Lokeren. Trener Christian Michelsen tror dette vil føre til at Daouda Bamba (7 mål i fjor) markerer seg skikkelig i målprotokollen denne sesongen, sammen med noen av de nye signeringene.
– Jeg tror alle de nye fjesene som har kommet inn i troppen kan tilføre oss noe på ulike stadier i sesongen. Mendy scoret mange mål. Bamba hadde vi troen på i fjor og tror at hans skikkelige gjennombrudd kommer i år. Vi er veldig godt fornøyde med den angrepsrekken vi har nå, sier Michelsen til Eurosport.
Selv om Kristiansund overrasket alle i fjor har klubben omtrent samme målsetting som i fjor.
– Utgangspunktet vårt er ikke så ulikt i år. Det blir en kamp for tilværelsen. Vi må få ut kraften og energien på samme måte som i fjor, sier Kristiansund-treneren.
Lærdommen fra fjorårets sesong vil de bygge videre på inn i denne sesongen.
– Vi snakket i fjor om at vi rykket opp som et OBOS-ligalag, som trenere og spillere. Ett års erfaring er det ingen som kan ta i fra oss, men vi må være ydmyke nok til å skjønne at ingenting kom av seg selv i fjor. Det gjør det ikke i år heller. Vi må ta med oss den erfaringen vi fikk å bygge videre på det, sier Michelsen.
  • Eliteserien er i gang igjen: Se Kristiansund - Vålerenga klokken 19.00 på Eurosport Player og MAX
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53