Bergen (Eurosport.no): Mens den gamle hovedtribunen ligger i ruiner er det et gapende hull på Brann stadion før en flunkende ny tribune står klar til neste år.
Men skal solskinnet gløtte ned over bergenserne før den tid må det like store tomrommet på spissplass fylles også i 2018. Den utfordringen har en 25-åring fra Sotra fått.
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
9 TIMER SIDEN
– Det er kjekt! Deilig å få åpnet målkontoen, en nydelig start for oss. Det er ikke verdens fineste spill selvsagt, men vi vinner kampen og fighter det inn, sier en smørblid Steffen Lie Skålevik til Eurosport.no etter at 2-0-seieren over Bodø/Glimt er sikret.
Saken fortsetter under videoen:

– Det jeg har trent for hele livet

Nordlendingene la seg dypt og gjorde livet surt for Brann på den humpete gressmatta, men da Fredrik Haugen etter 18 minutter snappet ballen, skjøt og returen havnet hos Lie Skålevik var Skålevik resolutt.
– Det er ikke det beste treffet jeg har hatt, men jeg kommer alltid til en eller to store sjanser i løpet av kampen, da gjelder det å være på hugget, før han følger opp:
– Nå håper jeg dette blir mitt år. Det er det jeg har trent for hele livet.
Å bli kåret til banens beste Brann-spiller i gjensynet med Stadion var i alle fall best tenkelige start for Sotra-gutten, som bøttet inn mål for Start på utlån i fjor høst. Det ser bra ut mener en smilende Brann-trener.
– Han var god sist han var her også, men han trengte å spille og måtte ha kamptrening, det var helt rett for ham. Men jeg hadde ikke sluppet ham til Start om han ikke ønsket det selv, forklarer trener Lars Arne Nilsen til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:

Måltyven Skålevik satte inn returen

– Jeg tror han trenger rullator

Men skal den tidligere Brann-junioren endelig lykkes i den røde drakt med Nilsen som sjef må det ikke bare scores – det må jobbes beinhardt.
– Steffen gjør en kjempejobb, han er et første pressledd nesten helt alene utpå det, skryter Nilsen.
– Han gjorde en veldig god jobb, særlig i 1. omgang. Jeg slo baller på ham mange ganger og han løp igjen og igjen og igjen, sier en imponert kaptein Vito Wormgoor, og fortsetter:
– Han kan ikke gå tror jeg, han er så sliten. Jeg tror han trenger rullator. Eller rullestol, er det riktig å si? ler nederlenderen.
Saken fortsetter under videoen:

Brann åpnet med komfortabel seier

Glemte GPS-måleren etter pause

Skålevik er enig med kapteinen.
– Ja, jeg tror jeg trenger en rullestol ut av stadion – for jeg var helt kjørt på slutten. Men det er det som kreves rett og slett.
– Hva sier GPSen?
– Jeg glemte å ta den på meg igjen i pausen, så null meter i 2. omgang i alle fall, skrattler en blid målscorer.
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
I GÅR PÅ 07:11
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Rosenborgs henvendelse: – Det er jo veldig hyggelig
15/09/2021 PÅ 12:34