NADDERUD/OSLO (Eurosport.no):
– Han satte vel 17 i fjor, da får jeg prøve med på 18 i år da, sier Stabæks Ola Brynhildsen med glimt i øyet overfor Eurosport.no.
19-åringen har etter syv runder i Eliteserien funnet veien til nettmaskene tre ganger. Dermed ligger han bare ett mål bak lagkameraten som lenge kjempet om toppscorertittelen i fjor, nemlig Ohi Omoijuanfo.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
  • Se kampen mellom Stabæk og Rosenborg fra 20.00 søndag med Eurosport Player og på Eurosport Norge!
Stabæk-profilen har sagt klart ifra til 19-åringen om hvem som skal stå igjen med flest mål når sesongen skal telles opp.
– Han sier jeg ikke får lov til å score mer enn han. Men jeg skal prøve å score mer, så det blir en intern konkurranse.
Brynhildsen smiler mens han forklarer 24-åringens spøk, men tror den interne konkurransen kan være en fordel for Stabæk som før helgens kamp mot Rosenborg ligger Bærums-laget på 13.plass i Eliteserien.
– Jeg tror han blir glad på mine vegne, men konkurranse er alltid morsomt i fotball. Desto flere mål, desto bedre blir det for begge to, sier han og legger til:
– Jeg bare ler av det. Da han sa jeg ikke fikk lov til å score mer bestemte jeg meg bare for å svare med å score ute på banen egentlig.
Stabæk fikk en brutal start på sesongen med tre strake bortekamper, med sine syv poeng er de bare ett poeng over kvalikplass og med en målforskjell på -8 kan det gjøre godt med en målkonkurranse internt i laget.
– Ohi er en veldig god spiss, men jeg skal gjøre alt for å score flere mål, avslutter Brynhildsen.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53