• Se Rosenborg - Stabæk søndag 12. august kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
I denne ukens Eliteserie-podcast snakker Eurosports Asbjørn Myhre og Christian Gauseth om hvilke spillere Rosenborg bør hente. Eliteserie-ekspert Gauseth mener Jonathan Levi har tatt store steg denne sesongen.
– Jeg synes han ser kjempe spennende ut. Jeg har lurt på denne spilleren her, for ferdighetene har vært der hele tiden, men nå virker det som om han er der, han er der virkelig, sier Gauseth i denne ukens Eliteserie-podcast.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
– Høsten hans, den er jeg spent på, den tror jeg kan bli svær, legger han til.
– Det er først nå i det siste han har fått flere kamper på rad fra start. Tidligere har det virket som om han vil veldig mye hver gang og det skjønner jeg, men når han får sammenhengende spilletid, så ser han mer komfortabel ut og finner seg til rette, legger Asbjørn Myhre til.

– Søderlund må spille

Gauseth mener hvilke spillere Rosenborg bør hente inn kommer an på hvilke spillere som eventuelt går ut. Han trekker frem laget som spilte mot Celtic som et godt eksempel.
– Søderlund må spille, i mitt hode. Den press-spilleren han er, det er som natt og dag å se Rosenborg med og uten Alexander Søderlund som spiller press i front, sier Gauseth.
Det var også tidligere denne uken spekulasjoner om Liverpool-spiller Pedro Chirivella skulle bli Rosenborg-spiller, noe han til slutt ikke ble.
– De skulle bruke 25-30 millioner kroner på han. Kunne vel fått Valla Dønnem for to (millioner), som sannsynligvis ville vært en bra butikk, sier Eurosports Asbjørn Myhre.
– Jeg tror at i den støyen som har vært, selv om støvet holder på å legge seg litt allerede, at Ivar Koteng og styre i RBK er «keene» på en god signering. De har vist handlekraft gjennom trenerskifte, men om de kunne gitt fansen en sånn spiller som ingen kjenner noe til, men som kommer med det navnet han har og er fra Liverpool, ville det vært en våt drøm. Det ville lagt en ytterligere demper på den støyen som har vært og som fortsatt er, legger han til.
Se Eurosports Eliteserie-podcast her:
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51