• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player. Abonner her!
BEKKESTUA/OSLO (Eurosport.no):
Sindre Mauritz-Hansen har denne sesongen vært utlånt fra Stabæk til Strømmen, hvor han har scoret 15 mål på 23 kamper. Stabæk-trener Henning Berg sier han følger med på 24-åringen i Strømmen.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33
– Han er en interessant spiller, det er ingen tvil om det. Han scorer mye mål i Strømmen og det er bra. Så får vi gjøre en vurdering, vi har hatt han litt på trening her og vi følger jo med, sier Stabæk-treneren til Eurosport.no.
– Vi følger opp spillere vi har på utlån, så vi er fullstendig klar over det og han er aktuell for å være med her neste år, legger han til.
Lånekontrakten med Strømmen går ut 31. desember 2018. Henning Berg sier Mauritz-Hansen har egenskaper som er spennende.
– Strømmen spiller litt annerledes og på et litt annet nivå enn det vi gjør. Men han er en spiller som har spisskompetanse i boks og er en målscorer, så det er selvfølgelig spennende, sier han.
– Planen er at han skal spille seg inn i laget neste sesong?
– Vi har ikke lagt kabal for neste sesong enda. Men han er veldig aktuell til å være med oss og ikke gå på utlån igjen. At han skal være med å kjempe om en plass på laget, bli brukt i treningene våre og at vi får jobbet med han, det regner jeg med, sier Berg.

– Helt avgjørende

Eurosports OBOS-ekspert Roger Risholt mener han er en av grunnene til at det har løsnet for Strømmen, som nå ligger på en 12. plass i OBOS-ligaen.
– Han har gjort det veldig bra, spesielt i høst. Han har scoret 15 mål på 23 kamper, og har vært helt avgjørende for at de har klatret på tabellen, sier Risholt.
Risholt har sansen for 24-åringen.
– Han er offensiv spiller med litt x-factor. En god avslutter, han er god til å finne de riktige rommene, har mye av det for å score mål, rask, smart og god med begge beina. Han har tatt store steg i år, sier han.
Stabæk ligger på direkte nedrykksplass med tre kamper igjen av årets sesong. Neste kamp er mot Kristiansund lørdag 3. november kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Sett denne?
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22