VG meldte mandag formiddag at det bare skal være snakk om timer før Erling Braut Håland blir bekreftet klar for den østerrikske storklubben.
Eurosport.no sitter også på opplysninger om at det kun skal gjenstå formaliteter før overgangen er i boks. Mest sannsynlig vil avtalen ferdigstilles tirsdag.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Molde ønsker å inkludere et tilbakelån i avtalen, slik at Braut Håland spiller i Molde ut sesongen. Dette bekrefter også sportsdirektør Øystein Neerland.
– Han er en bra spiller som kan bidra i laget slik han gjort mot Brann, og slik han har gjort gjennom hele sommeren. Vi håper og satser på at han blir i Molde i høst også, sier Neerland til Eurosport.no.
Det er snaue to uker siden Eurosport.no først kunne avsløre at Red Bull Salzburg hadde lagt inn et bud på Moldes spissjuvel. Budet, som senere ble akseptert, skal ha en totalramme på 100 millioner kroner. 60 av disse betales med en gang, mens de siste 40 vil være prestasjonsavhengige.
Braut Håland vil, om alt går etter planen, bli den dyreste eksporten fra norsk fotball noensinne. John Carew er den foreløpig dyreste da han ble solgt fra Rosenborg til Valencia for 75 millioner kroner i år 2000.

Molde herjet med Brann i gullduellen

Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53