Populære sporter
All sport
Vis alt

Håland kun formaliteter unna Salzburg-overgang

Oppdatert 13/08/2018 klokken 15:57 GMT+2

Alt tyder på at Erling Braut Håland blir Red Bull Salzburg-spiller innen kort tid.

håland

Foto: Eurosport

VG meldte mandag formiddag at det bare skal være snakk om timer før Erling Braut Håland blir bekreftet klar for den østerrikske storklubben.
Eurosport.no sitter også på opplysninger om at det kun skal gjenstå formaliteter før overgangen er i boks. Mest sannsynlig vil avtalen ferdigstilles tirsdag.
Molde ønsker å inkludere et tilbakelån i avtalen, slik at Braut Håland spiller i Molde ut sesongen. Dette bekrefter også sportsdirektør Øystein Neerland.
– Han er en bra spiller som kan bidra i laget slik han gjort mot Brann, og slik han har gjort gjennom hele sommeren. Vi håper og satser på at han blir i Molde i høst også, sier Neerland til Eurosport.no.
Det er snaue to uker siden Eurosport.no først kunne avsløre at Red Bull Salzburg hadde lagt inn et bud på Moldes spissjuvel. Budet, som senere ble akseptert, skal ha en totalramme på 100 millioner kroner. 60 av disse betales med en gang, mens de siste 40 vil være prestasjonsavhengige.
Braut Håland vil, om alt går etter planen, bli den dyreste eksporten fra norsk fotball noensinne. John Carew er den foreløpig dyreste da han ble solgt fra Rosenborg til Valencia for 75 millioner kroner i år 2000.
picture

Molde herjet med Brann i gullduellen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame