• Se Brann - Sarpsborg 08 søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
BERGEN/SKIEN/OSLO (Eurosport.no):
Thomas Grøgaard signerte for Brann og skulle bli klar etter sesongen, men overgangen ble tidligere enn trodd og han ble Brann-spiller allerede i sommer. På spørsmål om hvordan stemningen var da han forlot Odd svarer han:
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
– Det var litt fram og tilbake om de ville slippe meg eller ikke, men jeg har et veldig godt forhold med alle i klubben, både Dag Eilev (Fagermo) og styret der. Det var god stemning når jeg dro til slutt, men selvfølgelig så var det litt fram og tilbake og litt stressede folk, sier Grøgaard til Eurosport.no.
Da Eurosport.no snakket med daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, kunne han si seg enig i det Grøgaard forteller.
– Jada, det er for så vidt riktig. Men alle forhandlingsprossesser er litt frem og tilbake, sier Håndlykken.
Se hele intervjuet med Branns nysignering her (saken fortsetter under videoen):

– Fan av at de beste skal spille

Når det ble klart at han skulle til Brann etter sesongen, ble han sittende på benken i et par kamper for Odd. Men selv forsto han valget til klubben.
– Det var litt naturlig. Med tanke på tabellposisjonen til Odd slik som den er nå, så tenker de litt framover og de ville bruke spillere som skulle være der neste år. Jeg var innforstått med det. Jeg sørget for å trene godt og være klar hvis de ville bruke meg. Sånn er det bare i fotballen, sier han.
– Så du ser ikke noe problematikk i at spillere som har signert for andre klubber og skal ut, blir sittende på benken i klubbene?
– Jeg er i utgangspunktet fan av at de beste skal spille, men jeg skjønner at folk tenker frem i tid og har full forståelse for det valget de tok i Odd. Man får bare sørge for at man er så god at de ikke kan la være.

En vurderingssak

Til Eurosport.no forteller Håndlykken at det ble en vurdering om hvorvidt Grøgaard skulle få gå til Brann tidligere eller ikke.
– Han skulle egentlig til Brann fra neste år men så ble klubbene enige om å fremskynne det og spilleren har sjeldent noe imot det, sier Håndlykken.
– Var Brann ivrige på det?
– Brann var selvfølgelig ivrige på det, det er naturlig. Så skal vi selvfølgelig ha betalt det vi mener er fair, legger han til.
Branns nysignering kan bli klar til å spille søndagens kamp mot Sarpsborg 08. Ruben Kristiansen er ute med skade og dermed er Grøgaard et naturlig backalternativ.
– Jeg er hvert fall klar, så hvis treneren vil bruke meg fra start så er jeg klar til å bidra, sier Grøgaard.
  • Se Brann - Sarpsborg 08 søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38