Populære sporter
All sport
Vis alt

Grepet som gjør spiss-kjøp unødvendig

Publisert 08/08/2018 klokken 20:37 GMT+2

Kevin Kabran har blomstret i sin nye rolle på topp.

Kevin Kabran

Foto: Scanpix

Etter at Kjetil Rekdal tok over som Start-trener 1. juni har Kabran blitt flyttet fra sin flankeposisjon og over til spissplass.
Det har resultert i tre scoringer på fire kamper. Mot Brann i forrige serierunde så han dessuten giftig ut og kunne scoret ved flere anledninger.
Før sesongen hadde Start store forventninger til at Kristján Flóki Finnbogason skulle dunke inn scoringer på bestilling. Slik har det ikke blitt, og tidligere i sommer ble han lånt ut til Brommapojkarna i Allsvenskan.
I ettertid har det blitt diskutert hvor vidt Start må hente en ny spiss i sommer eller ei. Fædrelandsvennen hevder å vite at klubben ser etter mulighetene til å henge en spiss fra utlandet.
Eurosports Eliteserie-ekspert, Christian Gauseth, mener det er totalt unødvendig.

– Han er enorm

Han mener det Kabran har vist på topp er overbevisende.
– I det siste har han vært helt enorm. Jeg synes han fungerer veldig bra som spiss, sier Gauseth i denne ukens Eliteseriepodcast.
Han mener svensken i større grad bør dyrkes i sin nye rolle.
– Jeg ville bygget spillet rundt ham, fordi han ser fantastisk ut som spiss. Han er rask og sterk, men har noe å gå på hva gjelder avslutninger, sier han.
Se denne ukens Eliteseriepodcast her!

Tror på spiss-signering

Likevel tror Mjøndalen-spilleren at Sørlands-klubben kommer til å hente en ny angrepsspiller.
– Jeg mener de ikke trenger det, men jeg tror likevel at de kommer til å gjøre det, sier Chritian Gauseth.
Ifølge svenske Expressen har Östersund gjort det klart at de ønsker å signere Kabran og er tilbøyelige til å gi fem millioner kroner for ham. Overfor Eurosport.no avviser dog Starts sportslige leder at det er aktuelt.
– Generelt kommenterer vi ikke overgangsrykter, men dette kan jeg kategorisk dementere med en eneste gang. Vi ønsker å beholde våre beste spillere i Start, sier Karlsen i en SMS til Eurosport.no.
Start har allerede hentet Herolind Shala, som fikk et innhopp mot Brann mandag. Samtidig har de sikret seg Joackim Jørgensen på en gratis-overgang etter sesongen.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame