• Se Sandefjord - Strømsgodset 20. oktober klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Strømsgodset kjemper for å unngå nedrykk fra Eliteserien. Nå åpner spillerne lommeboken for fansen og betaler for en ekstra buss til den viktige kampen mot Sandefjord neste lørdag, skriver klubben på sin hjemmeside.
Gesten kommer etter at reiseleder i GodsetUnionen Kim Underberg Rolund drøftet et slikt initiativ med spiller Martin Rønning Ovenstad og tok det videre med de andre spillerne. Godset-spillerne likte forslaget og ville gi noe tilbake.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Leder i GodsetUnionen synes det er helt topp at spillerne blar opp for fansen.
– Det viser at de bryr seg og vil gi noe tilbake til fansen. Det er veldig viktig for mange å støtte laget i den perioden vi er i nå. Dette er et meget bra tiltak, sier Thor Arne Hanssen til Eurosport.no.
Sett denne ukens podcast? Saken fortsetter under videoen:
Forrige seier kom borte mot Sarpsborg 08. Der spilte fansen en viktig rolle mener Herman Stengel.
– Det skulle bare mangle at ikke vi kan bidra med noe overfor fansen som bruker så mye tid på å støtte oss. I forrige bortekamp mot Sarpsborg var det et imponerende oppmøte og et voldsomt trøkk i GodsetUnionen. Det gjør at man tar ut det lille ekstra på banen. Vi håper på det samme i Sandefjord, sier Stengel til klubbens hjemmeside.
Selv om spillerne legger ut for buss er ikke turen helt gratis. GodsetUnionen har halvert prisen og pengene fra turen kan finansiere flere turer inn mot sesongslutt. Godset ligger på 12. plass med 26 poeng. Samme poengsum har Lillestrøm og Start. Sistnevnte ligger på kvalifiseringsplass, mens Stabæk ligger på direkte nedrykk med 24 poeng.
Hanssen tror det blir stinn brakke på bortefeltet i Sandefjord.
– Jeg tipper bortefeltet blir helt fullt. Vi kjører fire busser nedover og i tillegg vil flere andre kjøre ned på egenhånd. Det er lørdagskamp og det er viktig at vi er der og støtter laget.
  • Se Sandefjord - Strømsgodset 20. oktober klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00