Populære sporter
All sport
Vis alt

Godset-profilen venter fremdeles på drømmeovergangen

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 02/08/2018 klokken 11:41 GMT+2

Bassel Jradi forteller at han er forberedt på å spille høstsesongen i Strømsgodset, dersom de ikke kommer til enighet med Hajduk Split om en overgangssum.

Bassel Jradi

Foto: Scanpix

  • Se Strømsgodset - Bodø/Glimt på Eurosport Norge og Eurosport Player søndag kl. 18!
9. juli bekreftet den offensive midtbanespilleren at han var enig om de personlige betingelsene med den kroatiske toppklubben Hajduk Split overfor VG.
Forhandlingen om en overgangssum for spilleren har pågått siden juni, men foreløpig har klubbene ikke kommet til enighet. Før Eliteserien tok sommerpause uttalte Jradi til VG at han trodde på enighet i løpet av ferien.
Slik har det altså ikke blitt.
– Jeg venter fremdeles, og får ikke gjort så mye mer enn det, sier Jradi til Eurosport.no.
Hans kontrakt med Drammens-klubben går ut etter 2018-sesongen.

– Ikke bekymret

25-åringen forteller at det ikke går nevneverdig inn på ham at forhandlingene drar ut.
– Nei, jeg blir ikke bekymret for dette. Blir klubbene enige så blir de det. Om de ikke blir enige så er det bare slik det er. Det er ingen krise for meg dersom det ikke skulle bli noe av, sier han.
Søndag spiller Godset hjemmekamp mot Bodø/Glimt. Til tross for enighet med Hajduk Split hevder han det ikke vil bli noe problem å motivere seg til å spille kampen eller resten av høstsesongen i Drammen.
– Jeg er alltid hundre prosent når jeg er på banen. Jeg er topp motivert til å gi alt for Strømsgodset og lagkameratene mine så lenge jeg fremdeles er i klubben, sier han.

Vil fortsette formstigningen

Etter en trå start på sesongen begynte det virkelig å svinge av Jradi etter at Bjørn Petter Ingebretsen kom inn som hovedtrener i juni. På de fire siste kampene før ferien noterte han seg for tre scoringer og én målgivende pasning.
– Det går i riktig retning og jeg begynner å finne tilbake til mitt spill igjen. Dessuten er formen fin etter ferien og jeg ønsker å fortsette på samme måte der jeg slapp. Nå spiller vi en fotball som kler både meg og resten av laget godt, sier han.
Han er glad for at Strømsgodset ansatte Bjørn Petter Ingebretsen som hovedtrener på permanent basis.
– Det var positiv stemning i spillergruppa da den nyheten kom. Mange kjenner han fra før og vi vet hva han står for, sier Bassel Jradi.
Hajduk Split spiller Europa League-kvalifisering i kveld mot Slavia Sofia, og ble nummer tre i den kroatiske Eliteserien i fjor.
  • Se Strømsgodset - Bodø/Glimt på Eurosport Norge og Eurosport Player søndag kl. 18!
Har du sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame