• Se Strømsgodset - Bodø/Glimt på Eurosport Norge og Eurosport Player søndag kl. 18!
9. juli bekreftet den offensive midtbanespilleren at han var enig om de personlige betingelsene med den kroatiske toppklubben Hajduk Split overfor VG.
Forhandlingen om en overgangssum for spilleren har pågått siden juni, men foreløpig har klubbene ikke kommet til enighet. Før Eliteserien tok sommerpause uttalte Jradi til VG at han trodde på enighet i løpet av ferien.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
I GÅR PÅ 09:55
Slik har det altså ikke blitt.
– Jeg venter fremdeles, og får ikke gjort så mye mer enn det, sier Jradi til Eurosport.no.
Hans kontrakt med Drammens-klubben går ut etter 2018-sesongen.

– Ikke bekymret

25-åringen forteller at det ikke går nevneverdig inn på ham at forhandlingene drar ut.
– Nei, jeg blir ikke bekymret for dette. Blir klubbene enige så blir de det. Om de ikke blir enige så er det bare slik det er. Det er ingen krise for meg dersom det ikke skulle bli noe av, sier han.
Søndag spiller Godset hjemmekamp mot Bodø/Glimt. Til tross for enighet med Hajduk Split hevder han det ikke vil bli noe problem å motivere seg til å spille kampen eller resten av høstsesongen i Drammen.
– Jeg er alltid hundre prosent når jeg er på banen. Jeg er topp motivert til å gi alt for Strømsgodset og lagkameratene mine så lenge jeg fremdeles er i klubben, sier han.

Vil fortsette formstigningen

Etter en trå start på sesongen begynte det virkelig å svinge av Jradi etter at Bjørn Petter Ingebretsen kom inn som hovedtrener i juni. På de fire siste kampene før ferien noterte han seg for tre scoringer og én målgivende pasning.
– Det går i riktig retning og jeg begynner å finne tilbake til mitt spill igjen. Dessuten er formen fin etter ferien og jeg ønsker å fortsette på samme måte der jeg slapp. Nå spiller vi en fotball som kler både meg og resten av laget godt, sier han.
Han er glad for at Strømsgodset ansatte Bjørn Petter Ingebretsen som hovedtrener på permanent basis.
– Det var positiv stemning i spillergruppa da den nyheten kom. Mange kjenner han fra før og vi vet hva han står for, sier Bassel Jradi.
Hajduk Split spiller Europa League-kvalifisering i kveld mot Slavia Sofia, og ble nummer tre i den kroatiske Eliteserien i fjor.
  • Se Strømsgodset - Bodø/Glimt på Eurosport Norge og Eurosport Player søndag kl. 18!
Har du sett denne?
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22