Strømsgodset og trener Tor Ole Skullerud er inne i en tung rekke. Godsets forrige trepoenger kom mot Odd (3-0) 15. april. Siden er det blitt 0-1 mot Haugesund (b), 0-1 mot Rosenborg (h), 2-2 mot Bodø/Glimt (b), 1-2 mot Sarpsborg (h) og 0-2 mot MFK (b). Godset ligger på 12.-plass med sine ni poeng, kun to poeng over Stabæk på kvalifiseringsplass.

– Sliter litt nå

Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
– Vi sliter litt nå. Det er ikke noe særlig. Det er litt som i fjor, vi hadde en slik periode da også. Ambisjonen vår er å være et helt annet sted på tabellen enn det vi er nå, sier Bugge Pettersen til NTB.
Han unnskylder ikke lagets tabellposisjon.
– Vi er der fordi vi fortjener å være der. Så handler det om hvordan vi angriper denne situasjonen. Én ting er om vi hadde vært «ræva» hver eneste kamp, men nå går det på at vi varierer for mye i prestasjonene, sier veteranen.
Han håper naturlig nok at formen vil snu kjapt.
– Det handler om å grave fram noe vi ikke har klart så langt. Mot Molde var det bare ikke bra nok, sier Strømsgodset-profilen.

– Litt der vi er

Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud uttrykte sin skuffelse etter Molde-kampen slik:
– Det er litt der vi er om dagen. Vi får ikke spillet til å flyte ordentlig og da må vi hjem og jobbe. Vi må komme oss etter dette. Molde er et godt hjemmelag, men vi må begynne å ta poeng snart, sa Skullerud.
(©NTB / Eurosport.no)
Se sammendrag fra Molde - Strømsgodset her!

Molde tilbake på seierssporet etter fire kamper uten seier

Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52
Eliteserien
Lå under 0-2 til pause for Molde – Viking-debutant senket tabellederne: – Det er galskap
15/08/2021 PÅ 18:04