35-åringen har slitt mye med skader i Bergen. Etter en solid vårsesong i 2017, forsvant han stadig oftere ut av troppen utover høsten. Så langt denne sesongen har han ikke vært innvolvert i noen av Branns kamptropper.
Nå er angrepsspilleren altså klar for spill igjen.
– Braaten spiller i morgen. Det blir bra, sier trener Lars Arne Nilsen til Eurosport.no tirsdag kveld.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56

Positiv Haugen

Fredrik Haugen haltet av banen like før timen var spilt i søndagens oppgjør mot Sarpsborg 08. Midtbanespilleren fikk seg en ordentlig smell i en duell med Kristoffer Zachariassen i den fysiske bataljen på Sarpsborg Stadion.
Etter kampen haltet 25-åringen rundt på kunstgresset med en ispose godt tapet rundt hoftepartiet.
Men heldigvis for bergenserne ser ikke skaden ut til å være av det alvorlige slaget. Midtbanemannen forteller Eurosport.no at det er snakk om en slagskade, og at han for sikkerhets skyld står over cupkampen mot Sandviken onsdag. Men etter all sannsynlighet er han klar igjen allerede lørdag når Stabæk kommer på besøk.
– Jeg har fått meg en skikkelig «høne» i siden over hoftebeinet, så det er fortsatt veldig stivt. Men jeg regner med å være klar til kampen på lørdag, sier forrige sesongs assistkonge på Brann Stadion.

Kristiansen melder seg usikker

En annen det ble stilt spørsmål rundt etter Sarpsborg 08-kampen var Ruben Kristiansen. Venstrebacken hadde i uken før oppgjøret brukt mye tid på alternativ trening, men klarte likevel å komme seg gjennom 90 minutter søndag kveld.
Også han står over cupkampen mot Sandviken.
– Det er en plage i lysken som må tas hensyn til. Jeg trener mest på sykkel nå, og det vil bli gjort en vurdering inn mot helgen for om jeg rekker Stabæk-kampen, sier han til Eurosport.no.
Se sammendrag fra Sarpsborg 08 - Brann her!

Se Brann sikre seieren i kampen som ble et straffedrama

Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 KLOKKEN 20:01
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57