Populære sporter
All sport
Vis alt

Gjentar RBK-kritikk: – Det mangler veldig mye

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 06/10/2018 klokken 13:44 GMT+2

Nils Arne Eggen tror gullkampen i Eliteserien vil leve lenge i høst. Han mener fortsatt at RBK mangler mye løpskraft og synes Leipzig «så overkommelig ut».

Rosenborg

Foto: Scanpix

  • Se Rosenborg - Sandefjord søndag 7. oktober kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Rosenborg har en ledelse på fire poeng seks runder før slutt. Brann står med tre tap på sine sju siste kamper. Bergenserne har rotet vekk hele elleve av 21 poeng i den perioden.
– Det er ikke avgjort. Det tror jeg ikke kommer til å skje før det nærmer seg slutten. Rosenborg leder med fire poeng, men skal til Bergen. Det har aldri vært lett selv om vi ofte har vunnet der, sier Eggen til NTB om tittelracet i Eliteserien.
– Hva synes du om Europa League-kampen denne uka?
– Det er under pari. Det mangler veldig mye, men jeg regner med at Rini (Coolen) og Trond (Henriksen) ordner opp i det. Det stoler jeg på.
– Normalt sett skulle det ha vært en veldig jevn kamp med Rosenborg som seierherre. Nå er jeg kanskje litt subjektiv da jeg har sett Rosenborg mot mye bedre motstand enn Leipzig.
– De så overkommelige ut. Vi hadde ikke samhandlingsmønster, men mest av alt var det ikke løpskraft nok til å kjøre over motstanderen på Lerkendal.
RBK var helt sjanseløs mot Leipzig og tapte 1-3.
Dermed gjentar Eggen langt på vei det han sa til NTB i mai og som skapte irritasjon hos daværende trener Kåre Ingebrigtsen: RBKs løpskraft fungerer ikke som den skal.
Rosenborg leder tabellen med 52 poeng før den 25. runden i Eliteserien. Neste kamp er mot tabelljumbo Sandefjord søndag 7. oktober kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
(©NTB/Eurosport.no)
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame