• Se Sandefjord - Strømsgodset lørdag 20. oktober kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
ULLEVAAL STADION (Eurosport.no):
– Jeg følger Strømsgodset tett, og ser de kampene jeg har tid til å se. Det er ikke en fantastisk posisjon de er i nå, men jeg har tror på at det løser seg, sier tidligere Strømsgodset-spiller Iver Fossum om situasjonen i klubben.
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31
Før sesongen ble klubben tippet høyt på tabellen, men med fem kamper igjen av sesongens Eliteserie ligger Drammensklubben på 12. plass med 26 poeng. Fossum spilte for Godset til 2016, da han ble solgt til den tyske klubben Hannover 96. Han har tror på at gamleklubben vil holde seg i den øverste divisjonen.
– Det trener-teamet med «BP» og spillergruppen de har, er altfor god til å rykke ned. De må få litt selvtillit og komme inn i flyt-sonen, da kunne de vært mye høyere enn det de er nå. De må bare kjempe hardt så tror jeg det løser seg, sier Fossum til Eurosport.no.
Se intervjuet med Iver Fossum her (saken fortsetter under videoen):

– De får det tydeligvis ikke til

Også landslagskamerat Stefan Johansen har en fortid i Strømsgodset. Han har fått med seg situasjonen klubben er i etter 25. serierunder.
– Jeg får med meg litt. Skal ikke si at jeg ser alle kampene, men det er litt trist å se. På papiret så har de et bra lag, men de får det tydeligvis ikke til. Godset vil selvfølgelig alltid ha en plass i hjertet mitt etter at jeg var der i tre sesonger. Så jeg håper for all del at det ikke blir noen stygge scener på slutten av sesongen, sier Johansen.
Da Eurosport snakket med Strømsgodsets sportssjef, Jostein Flo tidligere denne uken, mente han at de var en liten klubb som ikke taklet å komme helt opp i toppen.
– Det er klart det er en stressende situasjon for oss som er forventet høyt og å komme så lavt på tabellen som vi er, sa han.
Men ifølge sportssjefen var det ingen andre enn Bjørn Petter Ingebretsen som var aktuell til å ta over som hovedtrener. Iver Fossum synes det var forsvarlig å gi «BP» den kontrakten han fikk.
– Jeg hadde «BP» som trener selv og han var en kjempeflink trener, så det synes jeg var helt rett av Strømsgodset. Jeg har stor tro på at han er den beste mannen til å lede Godset, sier Fossum.
Strømsgodsets neste kamp er mot Sandefjord lørdag 20. oktober kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59