Branns sportssjef Rune Soltvedt reagerte kraftig på at Norges Fotballforbund først ikke ville være til stede for å dele ut medaljer til klubben etter siste seriekamp. I ettertid har NFF gjort om den beslutningen, og vil likevel være representert på Brann Stadion.
Eurosports Eliteserie-ekspert, og Mjøndalen-kaptein, Christian Gaueth reagerer på det han mener er defensiv innstilling fra Brann-leiren.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Etter å ha tapt forrige seriekamp mot Kristiansund uttalte Lars Arne Nilsen at han likevel var lettet. Årsaken var at Molde slo Haugesund, slik at Brann var sikret en topp tre-plassering. Samtidig ble det vanskeligere for Brann å ta sølv.
– At Lars Arne Nilsen prater om topp tre har vært latterlig hele veien etter den vårsesongen de leverte. På et tidspunkt ledet laget ligaen med syv poeng, og det sier noe om hvor dårlig høstsesong de har hatt. Topp tre er meget skuffende sesongen sett over ett, sier Christian Gauseth.

Mangel på vinnermentalitet

Han mener det er på sin plass at lagene feirer å ha oppnådd kvalifisering til spill i Europa League. Men at Branns tredjeplass skal feires, er han ikke overbegeistret for.
– Laget som tar gull må få hylle seg selv med konfetti, fyrverkerier og medalje. Men seremonier og kruttfeiringer for andre- og tredjeplassen? Nei takk, sier han.
Han mener det sier mye om mentaliteten i norsk toppfotball at man tar av i så stor grad for å bli nummer to eller tre.
Se denne ukens Eliteserie-podcast her!
Brann har ett poeng opp til Molde på andreplass med én serierunde igjen å spille. Da kommer Odd på besøk til Bergen.

Kristiansund banket Brann

Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52