Populære sporter
All sport
Vis alt

Gamst med stikk til RBK og Ingebrigtsen

Oppdatert 07/07/2018 klokken 15:10 GMT+2

Morten Gamst Pedersen har imponert med taktstokken under ledelse av Simo Valakari. I kveld vender Gamst tilbake til klubben han forlot i 2015 etter noen turbulente år.

Morten Gamst Pedersen

Foto: Scanpix

  • Se Rosenborg - Tromsø lørdag kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
STJØRDAL (Eurosport.no): Lørdag venter et nytt gjensyn med Lerkendal og Kåre Ingebrigtsen for Morten Gamst Pedersen. Med RBKs utfordringer på midtbanen denne sesongen har veteranen gjort seg noen tanker om den dype rollen hos trønderne.
– Jeg hadde ikke gjort meg bort på den midtbanen, men man kan ikke gråte over spilt melk, sier Morten Gamst Pedersen til Eurosport.
– Med det nivået han har inne nå, så kunne han spilt i Premier League. Men jeg er glad han spiller for oss, legger Tromsø-trener Simo Valakari til.

Roser treneren

Vadsøværingen verdsetter gamlesjefene Mark Hughes og Sam Allardyce aller høyest, men mener Valakari kompletterer pallen med de beste trenerene han har hatt.
– Han er oppe i toppen. Jeg synes han er veldig flink. Han er en av dem i Norge som kan gå til utlandet og faktisk levere varene, sier Gamst.
Tromsø-treneren setter stor pris på rosen fra Gamst Pedersen.
– Han har spilt på et så høyt nivå og han har hatt mange gode managere. Så hvis han sier det, betyr det noe. Det er gode ord, sier Valakari.
Gamst Pedersen som tidligere har spilt i blant annet Blackburn og Rosenborg, gir Valakari mye av æren for å ha funnet inspirasjon og glede til å prestere så godt det siste året.
– Det er regimet, det settes krav. Han blir litt gal og vi kjører på med eget show og stoler på de tingene vi skal gjøre. Det er kjekt, sier han.
– Han nyter å spille fotball. Han spiller alltid med et smil om munnen. Jeg vet at han ønsker å vise seg frem lørdag, smiler Valakari.
Før siste seriekamp i vårsesongen ligger Tromsø på en femteplass, fire poeng under Rosenborg som ligger på andreplass. Se Rosenborg - Tromsø på Eurosport Player og Eurosport Norge lørdag kl. 18.00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame