• Se Sandefjord - Strømsgodset lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
SANDEFJORD/OSLO (Eurosport.no): – Dessverre er hamstringskaden hans alvorlig, og han er nå i opptrening i Barcelona, sier Sandefjord-trener Marti Cifuentes til Eurosport.no.
Mohammed Fellah har ikke vært på banen siden hjemmekampen mot Odd i slutten av september. Spilleren fikk en strekk på baksiden av det venstre låret i kampen og har vært ute siden. Nå viser det seg at skaden er langt mer alvorlig.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
– Vårt medisinske apparat jobbet først med ham her like etter skaden skjedde, før vi sendte han til Barcelona for å fullføre rehabiliteringen. Han vil dessverre være ute en lang stund. Det er synd for oss, fordi han var en viktig spiller, og han var glad og koste seg, og vi var veldig fornøyde med å ha ham her. Men skader er dessverre en del av fotball.

Trolig ute resten av sesongen

En langvarig skade på Fellah er dårlig nytt. Etter overgangen til klubben i høst har midtbanespilleren vært svært god og har scoret to mål på fire kamper. En langvarig skade er derfor en skikkelig smell for tabelljumboen.

– Er han ute resten av sesongen?

– Det ser sånn ut. Vi snakker om en alvorlig hamstringskade, og da er det normalt sett snakk om et fravær på en måned til halvannen, og nå er det bare fem kamper igjen. Men vi får se, fortsetter Sandefjord-treneren.
  • Lad opp til Eliteserie-runden med Fotball Direkte søndag klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Se situasjonen der Fellah ble skadet. Saken fortsetter under videoen:

Flere usikre kort

Inn til helgens kamp mot Strømsgodset er det flere usikkerhetsmoment for Cifuentes. Lars Grorud stod av deler av fotballøkten onsdag. Om han spiller lørdag er usikkert.
– Han føler seg bedre og bedre, men vi får se om han er klar til å spille mot Godset. Vi må teste han og se an nærmere. Jeg vil si at det per nå er 50/50 om han spiller.
Innlånte Fitim Azemi pådro seg en skade i forrige uke, men Sandefjords trener håper å ha han tilgjengelig til neste kamp.
– Vi tester ham. Han fikk en skade under trening i forrige uke, og i starten så det ikke bra ut, men nå virker det mye bedre. I dag er hans første økt sammen med laget igjen, og han føler seg ok. Han har noen plager med kneet, så vi må se det an, men hvis han føler seg fin i løpet av uken, så kan han forhåpentligvis være klar til kamp lørdag, sier Cifuentes.
Rufo var heller ikke en del av dagens fotballøkt, men satt i stedet på en ergometersykkel og fulgte lagkameratene derfra. Her skal det imidlertid ikke være snakk om noe skade, men kun å styre belastning. Angriperen er tilbake til lørdagens kamp.
  • Se Sandefjord - Strømsgodset lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00