INTILITY ARENA (Eurosport.no): Vålerenga har bestemt seg for å fortsette å skjerme midtstopper Felipe Carvalho for media.
Da Eurosport.no var på plass på treningsfeltet på Valle tirsdag, var beskjeden at man kunne prate med hvem man ville – bare ikke Carvalho.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19

Tilgjengelig først 26. mai

Den uruguayanske midtstopperen blir ifølge Vålerengas sportslige ledelse ikke tilgjengelig for media før etter derbyet mot Lillestrøm 26. mai.
Det betyr at spilleren gjøres utilgjengelig for pressen i kampene mot Sandefjord, Stabæk, Tromsø og Lillestrøm.
Eurosports fotballekspert, Kjetil Rekdal, mener klubben gjør seg selv en bjørnetjeneste med Carvalhos pressenekt.
– VIF har ikke noe særlig profiler. (Sam) Johnson kan kanskje bli det, og det kan Carvalho også. Da må de dyrkes. I Vålerengas lagoppstilling er det ingen andre som man tenker «wow» når man ser. Vålerenga er, eller var, en bohemklubb, og kan ikke begynne å nekte pressen tilgang. For å få mer blest rundt laget og folk på kampene så bør de heller løpe etter pressen. Så vidt jeg vet har det ikke skjedd noe som gjør dette nødvendig, sier Rekdal i Eurosports Før runden-sending tirsdag.

Støtter Rekdal

Kommentator Kenneth Fredheim stiller seg bak Rekdals synspunkter.
– Ville ikke Carvalho stort sett bare fått positive spørsmål? Folk vil høre hvem han er, hvor han kommer fra og hvilke ambisjoner han har, sier Fredheim.
Forrige uke ble midtstopperens pressenekt begrunnet slik:
– Vi må prøve å ikke ha for mye belastning på én person i et så tøft kampprogram. Han er den alle har lyst til å prate med akkurat nå. Det er flott det, vi ønsker å bygge profiler. Nå er det viktigste hva som skjer på banen, så han får konsentrert seg om å hvile og gjøre seg klar til lørdag, sa trener Ronny Deila til Eurosport.no før Sandefjord-kampen forrige uke.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53