• Se KFUM Oslo – Åsane lørdag klokken 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
OSLO (Eurosport.no):
– Vi snakker fortsatt om kontrakt og den biten der. Så får vi se når det blir en løsning på det, sier Daniel Fredheim Holm til Eurosport.no.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
I GÅR PÅ 11:51
Det er kun én kamp igjen av sesongen og under to måneder til kontrakten til Vålerengas midtbanespiller går ut. Fortsatt er det ingen avklaring på fremtiden til 33-åringen i Vålerenga.

Ikke fått andre tilbud

I august ville ikke Fredheim Holm utelukke noen ting angående fremtiden. Nå snakker partene om en mulig kontraktsforlengelse. Selv ser han for seg å fortsette i VIF-drakten også i 2019.
– Jeg har to måneder igjen av kontrakten min og ingenting er avklart ennå, men selvfølgelig er det en av mulighetene å fortsette i Vålerenga.
– Har du fått andre tilbud?
– Nei, ikke noe konkret.
  • Se KFUM Oslo – Åsane lørdag klokken 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Saken fortsetter under videoen:

Snarlig avklaring

For selv om han er blitt 33 år, er tenker han ikke på å legge fotballskoene på hyllen for godt.
– Jeg har ikke kommet så langt i den prosessen. Jeg blir 34 år neste år og det er en av mulighetene. Vi diskuterer fortsatt muligheten for å bli her og så må jeg gå litt i tenkeboksen selv også.
– Når tenker du at det blir avklart?
– Det blir ikke veldig lang tid. Det er ikke så lenge til den nye sesongen settes igang. Den avgjørelsen blir nok tatt om ikke så alt for lenge.
Nå håper han på å runde av 2018-sesongen på best mulig vis etter en sesongen der laget har variert i prestasjonene. Vålerenga kan knipe sjetteplassen om Ranheim slås i siste runde, samt at Odd avgir poeng.
– Sesongen har vært opp og ned. Vi har hatt perioder hvor vi har vært gode over tid, spesielt mai og juni. Vi følte vi var med, men så har vi dessverre falt av litt mot slutten. Det har ødelagt litt av sesongen for vår del. Vi hadde en mulighet ganske lenge til å henge med på topp fem. Det hadde vært en godkjent sesong for oss det. Vi har hatt en dårligere periode på høsten. Det er litt synd.
  • Se KFUM Oslo – Åsane lørdag klokken 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00