TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no):
Under Fotball Direkte-sendingen sendte Christian Gauseth et stikk i retning Hovland og Rosenborg. Han mente overgangen virket dårlig planlagt.
– Det vitner litt om desperasjon når man henter to spillere på «deadline day». Da har man ikke gjort jobben i forkant, sa Gauseth i studio.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
Heller ikke fotballekspert Joacim Jonsson var overbevist av Hovlands overgang til Rosenborg.
– Dette her viser at RBK og Bjørnebye har sovet i dette overgangsvinduet, sa fotballekspert Jonsson i Eurosports «deadline day»-sending.
Se sekvensen fra Fotball Direkte-studio her. Artikkelen fortsetter under videoen.

– Jeg kan skjønne det

– Hva sier du til de som mener at du var et desperasjonskjøp?
– Folk skal få lov til å mene det de vil. Basert på det jeg leverte i fjor så kan jeg skjønne det, sier Even Hovland til Eurosport.no, og fortsetter:
– Nå er det opp til meg å overbevise om at jeg ikke bare er nettopp det.

Ble kastet ut i det

Mot rival og serieleder Molde ble Hovland kastet rett ut i det fra start. Det endte med rent bur, tre poeng og fire scorede Rosenborg-mål på Lerkendal.
– Jeg har ikke hatt mange dagene her, men det var godt å få debuten overstått. Det ble en solid og deilig seier, sier Hovland.
Han var en del av Sogndal-laget som spilte 0-0 mot Aalesund i første runde av OBOS-ligaen. Det betyr at midtstopperen har holdt nullen i to av to kamper så langt denne sesongen.
– Hundre prosent uttelling blir jo ikke bedre. Nå har vi lagt et godt grunnlag og kan ikke slippe oss nedpå. For i Eliteserien er det ingen enkle kamper, sier den ferske Rosenborg-spilleren.
Se sammendraget fra Rosenborg - Molde her!

Rosenborg slo nådeløst tilbake mot serielederene

Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18