• Følg kvalifiseringen til Eliteserien på Eurosport Player. Abonner her!
Det melder Mjøndalen på sin hjemmeside torsdag kveld.
– Vi er veldig fornøyd med at Quint har valgt å bli med oss videre. Han har vært en viktig spiller for oss og er en god MIF-ambassadør på alle måter. Vi har i en ganske lang stund nå snakket med Quint om veien videre og det var godt å lande dette i god tid før vi starter oppkjøringen til neste sesong, sier sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen til hjemmesiden.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Han kom til Mjøndalen i februar 2017 og var på utgående kontrakt med klubben. Nå er partene enige om en kontraktforlengelse på to år.
Jansen har tidligere spilt for Junkeren IK og Finnsnes IL. Denne sesongen har han spilt 28 kamper for bruntrøyene. Mjøndalen endte på en andreplass i OBOS-ligaen og rykket direkte opp, noe som betyr at de er klar for Eliteserie-spill neste sesong.
Mjøndalen har kun sluppet inn 24 mål denne sesongen og sammen med lagkamerat Sondre Solholm Johansen, ble han tatt ut på årets lag i OBOS-ligaen av Eurosports duo Amund Lutnæs og Roger Risholt.
– Det er sensasjonelt lavt antall innslupne mål. Johansen er toppscoreren, delt med Occean. Sammen med Quint Jansen er de det beste stopperparet i OBOS-ligaen og de to utfyller hverandre godt, var begrunnelsen av Lutnæs og Risholt.
Sett denne?

Occéan-dobbel sikret Mjøndalen opprykk

Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12