Det skriver klubben på sin hjemmeside.
Ahlander har det siste året vært på utlån til Asker i 2. divisjon. Strømsgodset skriver på sin hjemmesiden at når kontrakten går ut nå i sommer, reiser han videre til Dallas, Texas for å studere og spille universitetsfotball for Southern Methodist University.
– Det har vært en fantastisk tid hvor jeg virkelig har lært å kjenne uttrykket «ekte kjærlighet», og fått mange nye vennskap som jeg håper vil vare livet ut, sier Knut Ahlander.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Han kom til Strømsgodset i 2015, og har spilt 35 kamper for Team SIF. Men utenom seks kamper på benken og en uoffisiell debut mot IFK Göteborg, fikk han aldri debuten på A-laget. Nå skal han kombinere fotball og studier i USA.
– At Knut har fått en mulighet til å kombinere fotball med utdanning som han ønsker å gripe, det har vi stor forståelse for. Personlig har jeg stor sans for Knut og den han har vært i Strømsgodset. Jeg vet jeg har mange med meg når jeg sier vi kommer til å savne mer enn fotballferdighetene til Knut i Godset. Uttrykket «hel ved» er det jeg vil bruke om denne karen. Alle vi i Godset ønsker lykke til videre, sier utviklingsleder Lage Sofienlund.
Neste kamp for Strømsgodset er borte mot Lillestrøm mandag 2. juli kl. 18.00. Kampen ser du på Eurosport Player og MAX.
Bilde med tillatelse fra godset.no.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43