Populære sporter
All sport
Vis alt

– Forholder meg til at jeg er hovedtrener i Lillestrøm

Oppdatert 26/06/2018 klokken 15:42 GMT+2

Dette sier Arne Erlandsen om at klubben vil kvitte seg med ham som hovedtrener.

Arne Erlandsen

Foto: Scanpix

LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no):
– Jeg forholder meg til at jeg er hovedtrener i Lillestrøm og den arbeidsavtalen vi har, sier Arne Erlandsen til Eurosport, og legger til:
– Inntil videre får dere ta dialogen med trenerforeningen og Teddy Moen.
Ved 11-tiden tirsdag kom meldingen om at Lillestrøm har igangsatt en prosess med sikte på å avslutte arbeidsforholdet med hovedtrener Arne Erlandsen.
Lillestrøm og Erlandsen er ikke enige om en økonomisk sluttkompensasjon, og står foreløpig langt fra hverandre i denne prosessen, etter det Eurosport erfarer.

Ingen intervjuer

Styreleder i klubben, Morten Kokkim, ønsket ikke å stille til intervju tirsdag.
– Ingen gir TV-intervjuer i denne saken. Det er ikke naturlig å gjøre nå, med tanke på den videre prosessen. Beklager, sier han til Eurosport.
Spillerne trente på Åråsen fra klokken 11, men har fått beskjed om å ikke uttale seg til media. Arild Sundgodt ledet økten.

Utskjellinger og krass tone

Etter det Eurosport erfarer skal det ha vært misnøye i spillergruppen over tid. Ifølge interne kilder skal det være en samlet spillergruppe og sportslig ledelse som står bak avgjørelsen om å kvitte seg med Erlandsen. Hovedutfordringen har gått på hans stil, og flere skal over tid ha reagert på utskjellinger og en meget krass tone.
Eurosport vet at Arne Erlandsen møtte opp i dag morges og var klar til å trene laget. Situasjonen er inntil videre uavklart, og ingen i klubben ønsker å uttale seg om saken.
Erlandsen tok over som Lillestrøm-trener i 2016 og berget laget fra nedrykk. Sesongen etter tok han laget til cupgull. Etter 14 spilte serierunder ligger laget på 13. plass og like mange poeng. Mandag spiller de sin neste seriekamp mot Strømsgodset.
Saken oppdateres!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame