Romerikes Blad skriver at interessen rundt klubbens nigerianske midtbanespiller har blitt så konkret at de nå har gått i gang med jakten på en erstatter. Klubben ser på det som svært sannsynlig at 21-åringen blir solgt i sommer.
Han har vært en av Arne Erlandsens viktigste menn denne sesongen og spilt samtlige tolv seriekamper. Han er dessuten også klubbens toppscorer sammen med Thomas Lehne Olsen, med sine seks mål i alle turneringer.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
RB-sporten skriver at klubber i Østerrike og Belgia ønsker seg Mathews tjenester.
– Vi vet at det er interesse fra flere hold, både via agent og klubber som har tatt kontakt direkte. Men ikke noe er avgjort. Det kan også hende at Mathew spiller i LSK til høsten, sier klubbens sportssjef Simon Mesfin til lokalavisen.
Atta Aneke er Mathews agent. Nå har han fått i oppdrag å hjelpe Lillestrøm med å finne en spiller som kan fylle tomrommet dersom 21-åringen forsvinner. Denne uken er nemlig agenten i Nigeria på jakt etter en stedfortreder.
– Jeg er her for å se på nye spillere. Det er sannsynlig at en eller flere kommer på prøvespill i juli, sier agenten til Romerikes Blad.
Søndag tar Lillestrøm imot Odd hjemme på Åråsen. Før kampen ligger de gule og svarte på 13. plass med elleve poeng etter tolv spilte kamper. Odd må klare seg uten midtbanespiller Vebjørn Hoff, mens forsvarsbauta Fredrik Semb Berge er ute resten av sesongen.
Eliteserien
Får Helland til å koke: – Det er uforståelig dumt. Jeg blir faktisk provosert
27/08/2021 PÅ 20:15
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11