Tirsdag formiddag havnet Ole Gunnar Solskjær på fremsiden av stort sett all britisk sportspresse. Noen timer senere skriver flere engelske journalister at han er i førersetet om å ta over som midlertidig manager i Manchester United etter José Mourinho.
Mirror mener det allerede er samtaler mellom partene.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04

– Ser ingen logikk i det

Reidar Sandblåst, leder i Moldes supportergruppe Tornekrattet, stusser på at flere spår at Solskjær vil ta jobben.
– De får bare holde på. Jeg tror det er tynn suppe. Hvorfor skal han ta en midlertidig trenerjobb når han holder på å bygge opp et nytt lag i år og til neste år i denne byen, spør Sandblåst.
– Jeg ser ingen logikk i noen ting av det de skriver. Dette tar jeg med knusende ro, sier han til Eurosport.no.
– Er du overrasket over at han blir nevnt?
– Det er ikke overraskende. Det er en mann som har et stort navn i mange land. Han er en dyktig trener også. Han har vært vel lært litt siden Cardiff, sier han.

Sjokkert hvis han går – mener Moe kunne vært erstatter

Supportlederen sier han blir sjokkert og trist om det skulle ende med at Solskjær forlater Molde for å lede Manchester United denne sesongen.
– Spekulasjoner har det vært siden tidenes morgen. Hvis vi skal bite på alt, blir man god og mett før julemiddagen. Det blir spennende i januar hvis gull-og sølvvinnerne står uten trener, spøker han, og sikter til at Rosenborg fortsatt har til gode å finne en permanent løsning etter Kåre Ingebrigtsen.
Sandblåst mener en av Solskjærs beste egenskaper er at han tiltrekker seg gode spillere og er attraktiv for talenter som for eksempel Erling Braut Haaland. Samtidig er han klar på at Solskjær ikke kan gjøre jobben alene og roser assistenttrener Erling Moe.
Supportlederen mener Moe ville vært en naturlig løsning som hovedtrener hvis Solskjær skulle forsvinne.
– Da er han en brennhet kandidat. Men det ville vært trist, sier han om en eventuell Solskjær-exit.
– Kan du forstå at jobben kan friste Solskjær?
– Da tenker jeg kanskje at han bare er en ung trener. Han har mange år igjen. Skal han gå til klubben bør han kanskje gå litt andre grader. Jeg ser ikke helt den komme nå. Han har vært linket til Trondheim og alt. Jeg setter ikke kaffen i vrangstrupen av den overskriften, sier han.
– Vi satser på at når januar kommer og spillerne møter, så står han der, avslutter Sandblåst.
Eva-Brit Mauseth er valgt som ny leder for Tornekrattet, men hun går ikke inn i rollen før i februar 2019. Mauseth ønsket derfor ikke å kommentere saken overfor Eurosport.no og viste til Sandblåst.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12