• Se kampen mellom Molde og Start på Eurosport Player og Eurosport Norge fra 18.00 søndag!
Navn som Vegard Forren, Kristoffer Haugen og Erling Braut Håland er ikke å finne i Ole Gunnar Solskjærs Molde-tropp som skal møte Start på Aker stadion søndag.
– Det er flere grunner til at de er ute. Neste gang vi ser Vegard igjen har nok han blitt pappa igjen, Braut regner jeg med trenger disse to ukene for å bli bra i kroppen sin, han har slitt litt, sier Solskjær til Eurosport før kampstart.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55

Ny formasjon

Molde-treneren avslører også at laget går tilbake til en 4-3-3-formasjon når Start, som ligger på nedrykksplass, kommer på besøk.
– Hjemme mot Start bør vi ut å dominere, men jeg tenker fremdeles at det ikke er enkel, det er slik det skal være. Vi må ut å ta komandoen med en gang, sier Eirik Hestad til Eurosport før kampen.
Molde ligger før sesongens tolvte kamp på en åttendeplass på tabellen med 17 poeng og seks poeng opp til Ranheim som ligger på tredjeplass. Med andre ord bør de sikre tre poeng i søndagens kamp for ikke å miste helt kontakten med lagene i toppen.
– Vi må steppe opp og begynne å vippe de jevne kampene i våres favør, det har vi ikke vært så flinke til som vi var i starten av sesongen. Men det starter allerede her i dag. Vi må vinne.

Må score mer

Før søndagens kamp er det den 22 år gamle midtbanespilleren som innehar toppscorertittelen innad i laget med sine tre mål.
– Det er ikke nødvendigvis et veldig bra tegn. Men vi jobber på hver dag for å bli bedre, hvem som er toppscorer er ikke så viktig så lenge vi som lag scorer flere mål, sier Hestad.
Molde starter med følgende elleve mot Start: Linde - Telo, Gabrielsen, Sarr, Remmer - Moström, Hussain, Aursnes - Hestad, Chukwu, Brustad.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 KLOKKEN 18:10