• Supersøndag: Se Rosenborg - Brann klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge
Flere av Rosenborgs nøkkelspillere er trolig tilbake for Rosenborg og klare til kamp mot Brann søndag.
Ifølge Adressavisen er det ventet at Nicklas Bendtner, Yann-Erik de Lanlay og Ander Konradsen er mest sannsynlig tilbake på trening allerede torsdag.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39

– Trener for fullt inn mot helgen

En beskjed som nok klinger godt i ørene på Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen. Mot Haugesund mandag måtte han klare seg uten de tre.
Nicklas Bendtner fikk en smell i kneet etter en duell med LSK-spiller Marius Amundsen. Etter å ha tatt en MR-undersøkelse av kneet viste det seg at det trolig dreier seg om en støtskade, men likevel stod han over mandagens kamp. Mot Brann er han tilbake.
– Bendtner er klar. Han trente fredag og lørdag, og trener for fullt inn mot helga, sier RBKs medisinske koordinator Haakon Schwabe til Adressavisen.
  • Supersøndag: Se Rosenborg - Brann klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge
Saken fortsetter under videoen:

– Trenger typer som Bendtner

Dansken er med i Åge Hareides bruttotropp til VM i Russland. Søndag tas troppen ut og der har nordmannen lyst til å ta med seg spissen. Den danske landslagssjefen regnet da med å se dansken tilbake mot Brann og la ikke skjul på hvorfor han ønsker å ha ham med i troppen.
– Jeg tror skaden er under kontroll. Jeg tror ikke det er noe som vil gjøre noe til eller fra. Nå regner jeg med at han vil spille på søndag. Jeg har ikke hørt noe annet. Men hvis han ikke spiller, kan det være mer bekymringsfullt, sa Hareide til Eurosport.no.
– Bendtner har luftstyrke og presisjon i boks. Vi trenger det hvis vi stanger mot en motstander og ikke får mål. Da trenger du typer som Bendtner i laget ditt som kan være tungen på vektskålen. Så må du kanskje ha andre typer der du må ligge lavere. Mot Frankrike må vi regne med å ligge lavere. Da trenger vi stor fart oppe for å kunne bruke bakrom. Vi har Andreas Corneliussen og Bendtner som har stor fysisk tilstedeværelse og er sterke i boks. Så har du hurtige spillere som Pione Sisto, Victor Fisher og Martin Braithwaite som kan gi en annen trussel når du ligger lavere.
  • Supersøndag: Se Rosenborg - Brann klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53