BERGEN/OSLO: (Eurosport.no):
– Vi har tre-fire mann som ikke er med på trening i dag. Vi får bruke de siste dagene før kamp til å slikke sår. Helt ærlig så vet vi ikke hvem som ikke rekker Rosenborg-kampen. Det får vi vente med å si, sier Lars Arne Nilsen til Eurosport.no.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Brann har fremdeles til gode å tape en fotballkamp denne sesongen, og leder Eliteserien med tre poeng foran nettopp Rosenborg før lagene møtes til storoppgjør søndag. På torsdagens Brann-trening manglet flere sentrale spillere.
Taijo Teniste pådro seg brudd i ryggen og hånden etter et stygt fall i kampen mot Start, og blir ikke å se på banen før om en stund ennå. Han er på rehabilitering i sitt hjemland Estland.
– Jeg håper å ha han tilbake etter sommeren, sier Brann-treneren, og fortsetter:
– Ruben Kristiansen og Peter Orry Larsen var med på trening i dag for første gang på en stund. Kristoffer Barmen og Ludcinio Marengo er ikke på trening. Per nå er vi usikre på fire spillere.
Nilsen ser frem imot toppkampen, men nekter å gå med på at de selv er favoritter.
– Vi føler ikke at vi er det selv, men folk må gjerne mene det. Vi leder med tre poeng og føler de har presset på seg. For oss er det ingen katastrofe om vi taper, og Rosenborg på Lerkendal er det tøffeste vi møter i løpet av en sesong, sier Lars Arne Nilsen.
Se intervjuet med Lars Arne Nilsen her!
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53