• Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
Eirik Horneland skal denne uken ha hatt samtaler med RBKs ledelse. Det melder Adressavisen tirsdag. Ifølge avisen skal FKH-treneren ha møtt sportslig leder Stig Inge Bjørnebye og organisasjonsleder Trond Alstad, men skal ikke ha fått bekreftet hvilken rolle klubben har pratet med Horneland om og spekulerer i om han vurderes som hovedtrener eller assistent for en annen trener.
Eirik Horneland har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse tirsdag kveld. Treneren skrev under en treårskontrakt med FKH i november. Heller ingen i Rosenborg vil kommentere avisens opplysninger til Adressavisen.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
– Ingen kommentar, sier daglig leder Eirik Opedal til Eurosport.no om opplysningene.

– Vi er godt fornøyde med ham

Også FKHs styreleder Leiv Helge Kaldheim er ordknapp tirsdag kveld.
– Ingen kommentar.
– Har Rosenborg kommet med en henvendelse til dere?
– Det kan jeg ikke kommentere. Slik som situasjonen er nå, er vi godt fornøyde med ham og det prosjektet vi har i Haugesund. Vi har uttalt at vi ønsker å ta opp kampen med de beste i Norge og prosjektet vi har hatt i 2018 er vi godt fornøyde med. Vi er klare for Europa og skal inn i et veldig spennende 2019 og det er det vi konsenterer oss om, svarer Kaldheim.
  • Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
Sett denne fra tidligere i 2018-sesongen? Saken fortsetter under videoen:

Sarpsborg 08s trener takket nei

Lørdag meldte VG at Rosenborg hadde henvendt seg til Geir Bakke angående den ledige trenerjobben, men Sarpsborg 08s trener takket nei.
Mandag ga Eurosports fotballekspert Bengt Eriksen uttrykk for at han er forundret over at Rosenborg nå er begynt å lete i egen bakgård.
– Jeg stusset kraftig, ikke fordi de faktisk spurte Bakke, men fordi de gjorde det nylig. Det har nesten virket som at det har vært Storeulv, Spøkelseskladden og Rini Coolen som har stått på listen. Da virker det noe sent å se i eget nabolag. Det kan tyde på at ting har røket med andre. Det er en del flinke folk i Trondheim som har litt oversikt og følger med, men at noe har skjært seg. Enten på grunn av penger eller andre ting, sa Eriksen til Eurosport.no.
– Er Rosenborg en attraktiv klubb for trenere?
– Det er litt avhengig av situasjonen. For en hver arbeidsløs mann er Rosenborg attraktiv, men RBK er ikke nødvendigvis attraktiv for en utenlandsk trener. Det kan ha noe med å gjøre at de har gjort en sjanseløs sesong utenfor Norges grenser. Da må de møte på treneren som ser potensialet i klubben. RBK må være Norges mest attraktive klubb på flere ting, men det er klart at man får ikke noen stjerne i boken av å vinne seriegull eller cupen. Da hadde Ingebrigtsen sittet der fortsatt. Da må de finne en trener som ser potensialet videre ut i Europa og der har de en lang vei å gå, med tanke på hva de har oppnådd i høst, svarte Eriksen.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12