• Følg Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag kl. 20!
Haugesund har tatt to seiere på de siste to kampene, mot Sandefjord og Tromsø. De ligger nå på en femteplass i Eliteserien syv poeng bak serieleder Brann, før Vålerenga venter mandag.
Haugesund-spiller Kristoffer Haraldseid har tro på at laget kan kjempe om medalje denne sesongen.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Jeg har tro på at vi skal være litt høye og mørke og si at vi har et godt nok lag til å ta medalje i år, så det er det vi går for selvfølgelig, vi må være så ærlige å si det, sier Haraldseid til Eurosport.no.
Joakim Våge Nilsen støtter lagkameratens utsagn.
– Jeg synes vi ser bra ut, selv om vi har kamper der vi har hatt litt marginer med, men vi kjennetegner et topplag og jeg føler vi har en god gruppe og en gruppe som pusher hverandre, så jeg tror vi skal bli bedre og bedre utover høsten, sier Våge Nilsen.
Se reportasjen fra FK Haugesund-treningen her (saken fortsetter under videoen):

– Vi får betalt for det nå

FKH-trener Eirik Horneland sier til Eurosport.no at han og assistenttrener Karl Oskar Emberland er opptatt av å prøve å flytte noen grenser.
– Vi tror at det er enorme ressurser i hver eneste spiller, men jeg tror de fleste trenger litt hjelp til å grave dypt nok for å få ut potensialet sitt. Vi må våge å trene hardt nok for å bli god nok, sier Horneland.
– Det er tøft. Han krever mye på trening og det er harde og lange økter, men jeg tror vi får igjen på det på sikt og det merker vi nå i sesongen. Vi trente hardt i oppkjøringen og får betalt for det nå, sier Joakim Våge Nilsen.
Hjemme i Haugesund er målet å slå Vålerenga mandag. Haraldseid mener presset ligger på gjestene.
– Enga må ta poeng, de må helst vinne. En klubb på den størrelsen der i Oslo bør kjempe om medalje hvert år, spør du meg. Nå er lille Haugesund oppe å ypper litt, slik som vi pleier å være og det er bare deilig. Vi har en offensiv tilnærming til den kampen, vi gleder oss ekstremt og går selvfølgelig for tre poeng, sier Haraldseid.
  • Neste kamp for Haugesund er Vålerenga mandag 13. august kl. 19.00. Kampen kan du se på Eurosport Player!
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05