Det får Eurosport.no bekreftet. Romerikes Blad har også omtalt saken. Senere torsdag bekreftet også Lillestrøm nyheten.
44-åringen trer inn i sin nye stilling fra nyttår.
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
Spanjolen fikk sparken som trener i Stabæk 27. juni. Den gang var det Jan Peder Jalland som tok over midlertidig før Henning Berg etter hvert skrev under som ny hovedtrener.
Ordinas skrev et brev til fansen etter at han mistet jobben. Der omtalte han seg selv som en Stabæk-supporter.
– Jeg håper at nå som jeg selv blir en supporter igjen, at vi kommer til å få nye grunner til å feire. Nå er det viktig at vi holder sammen og får tilbake troen på at laget kan gjenvinne energien, slik at vi kan komme tilbake på vinnersporet, skrev han.

Nedrykksrivaler

Stabæk var tidlig klare på at de ville ha han med i en annen rolle.
Sportssjef Inge André Olsen mente det var en vemodig avgjørelse å sparke spanjolen.
– Evaluering av en treners jobb er en kontinuerlig prosses. Den startet i 2016 for Ordinas da han tok over som hovedtrener. Vi var veldig fornøyd med at han reddet klubben fra nedrykk, i en kamp som ble veldig dramatisk. Deretter hadde vi en fin 2017-sesong, men så ser vi at vi har slitt mye mer i år, sa Inge André Olsen til Eurosport.no i juni.
– Det kom til et punkt der vi så at vi tar for lite poeng, og kom da frem at det er riktig å be ham tre til side, mente Olsen.
Det skiller kun to poeng mellom Lillestrøm og Stabæk med fem runder igjen. Nadderud-laget er nest sist på tabellen, mens LSK er på 13. plass.
Lagene møter hver sin tittelkandidat denne helgen. Stabæk tar imot Brann på søndag. LSK møter Rosenborg samme dag. Begge oppgjørene ser du på Eurosport Player.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58