Populære sporter
All sport
Vis alt

Fikk naboklager etter Sarpsborg 08-jubel – nå unngår han naboene

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 07/09/2018 klokken 21:36 GMT+2

Sigurd Rosted prøver å unngå naboene han fikk jubelklager av etter Sarpsborg 08s avansement i Europa League.

Sigurd Rosted

Foto: Scanpix

Etter at Sarpsborg 08 gikk videre til neste kvalifiseringsrunde i Europa League, ble den tidligere 08-spilleren så engasjert at det førte til klager fra naboene hans.
– Ja. Det var vel i det Patrick scoret, så var det litt høy jubel. Og det var noen store sjanser der. Kjæresten min ble litt flau over at jeg satt og skrek. Det som var litt morsomt var at jeg klarte å få naboklager dagen etter, forteller Rosted til Eurosport.no på denne ukens landslagstreff.
Dagen etter Sarpsborg 08-seieren over St. Gallen lå det et ark med en beskjed fra en av naboene, med teksten: «Må vi uttykkelig be om at gårsdagens skriking var veldig forstyrrende og ikke verdt å gjenta og i tillegg i strid med husets regler.»
Da Eurosport.no snakket med Rosted samme dag, sa han at han kom nok til å være like engasjert også i tiden fremover.
Se hele intervjuet med Sigurd Rosted her (saken fortsetter under videoen):

Unngår naboene

Men heldigvis har han ikke fått flere klager i ettertid.
– Nei, fordi jeg har spilt kamper selv så jeg har kommet unna de naboklagene da, men det var litt morsomt at jeg klarte å få naboklager på at Sarpsborg spiller, ler han.
– Har du snakket med naboene i ettertid?
– Nei, jeg prøver å unngå de. Det er litt gamle folk som er litt grinete, så prøver å holde oss unna de, legger han til.
Nå er Sarpsborg 08 klar for gruppespillet i Europa League. Rosted forteller at det er inspirerende å følge gamleklubben.
– Det er veldig gøy og det er inspirerende å se på lille Sarpsborg komme helt til gruppespillet. Selv om jeg har spilt kamper selv, så sitter man å følger med på kampen i garderoben, og jeg fikk sett de to første kampene. Det har vært utrolig gøy, sier han.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame