Rosenborg gjør som mange andre nordmenn i vinterhalvåret og drar til Gran Canaria. Dette er den første av to treningsleirer i oppkjøringen til sesongen 2018 og er leiren som erstatter den mye omtalte Dubai-turen. Det melder Adressavisen tirsdag.
For trønderne fikk flengende kritikk etter at det ble klart tidlig i desember at de skulle dra til Dubai på treningsleir. Så massiv var kritikken fra supporterne at klubben dagen etter gjorde helomvending og avlyste turen til Dubai.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– Vi erkjenner at vi har undervurdert den formen for reaksjoner til fordel for de sportslige vurderingene som var gjort rundt denne type beslutning. I den erkjennelsen reverserer vi beslutningen - vi reiser ikke til Dubai på treningsleir, sa sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye til Eurosport.no da.
Allerede 20. januar starter den to uker lange tøffe treningsleiren der spillerne skal bygge opp den fysiske kapasiteten før en lang Eliteserie-sesong. Bjørnebye håper også å få på plass en kamp under oppholdet, men hvem det eventuelt skulle bli er ikke klart.
– Det blir kanskje én kamp. Utover det er det for tidlig å si hvordan kampopplegget blir. Det er flere alternativer, og en kabal som må gå opp, sier Bjørnebye til Adressavisen.
Gran Canaria blir et av to Spania-opphold for trønderne, som reiser til Marbella senere i vinter.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19