Populære sporter
All sport
Vis alt

Fikk kritikk for Dubai-valg – nå er RBKs treningsleir klar

Stian Thelen

Oppdatert 02/01/2018 klokken 14:25 GMT+1

Rosenborg har spikret nytt sted for treningsleiren i slutten av januar.

Nicklas Bendtner Rosenborg

Foto: Scanpix

Rosenborg gjør som mange andre nordmenn i vinterhalvåret og drar til Gran Canaria. Dette er den første av to treningsleirer i oppkjøringen til sesongen 2018 og er leiren som erstatter den mye omtalte Dubai-turen. Det melder Adressavisen tirsdag.
For trønderne fikk flengende kritikk etter at det ble klart tidlig i desember at de skulle dra til Dubai på treningsleir. Så massiv var kritikken fra supporterne at klubben dagen etter gjorde helomvending og avlyste turen til Dubai.
– Vi erkjenner at vi har undervurdert den formen for reaksjoner til fordel for de sportslige vurderingene som var gjort rundt denne type beslutning. I den erkjennelsen reverserer vi beslutningen - vi reiser ikke til Dubai på treningsleir, sa sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye til Eurosport.no da.
Allerede 20. januar starter den to uker lange tøffe treningsleiren der spillerne skal bygge opp den fysiske kapasiteten før en lang Eliteserie-sesong. Bjørnebye håper også å få på plass en kamp under oppholdet, men hvem det eventuelt skulle bli er ikke klart.
– Det blir kanskje én kamp. Utover det er det for tidlig å si hvordan kampopplegget blir. Det er flere alternativer, og en kabal som må gå opp, sier Bjørnebye til Adressavisen.
Gran Canaria blir et av to Spania-opphold for trønderne, som reiser til Marbella senere i vinter.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame