Det melder Sandefjord selv på sine hjemmesider.
– Shaun er veldig dedikert og har vært lojal til Sandefjord og de oppgaver han har blitt forelagt. Shaun har levd for klubben og fotball 24/7, sier daglig leder Per Ketil Berg.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Constable kom nylig til enighet med Sandefjord om å terminere kontrakten, og forlater dermed tabelljumboen i Eliteserien allerede i sommer.
50-åringen har skrevet en treårskontrakt med Östersund, hvor han blir assistenttrener. I Sverige gjenforenes han med sin gode venn Ian Burchnall, som han jobbet sammen med i Leeds-akademiet. Burchnall tok over som midlertidig hovedtrener for klubben i juni.
Constable og Burchnalls tette forhold kom til syne da Constable i april lanserte Burchnall som en kandidat til å ta over Sandefjord etter at Magnus Powell fikk sparken.
– Han kjenner landet og har vært trener her over ganske lang tid. Han er definitivt en trener jeg antar at det er interessant for styret å snakke med. Han er en venn av meg som jeg kjenner veldig godt. Jeg er kanskje litt partisk, sa Constable til Eurosport.no den gang.
Constable kom til Sandefjord i 2011. I sin første periode i klubben var han spillerutvikler, før etter hvert gikk over til å bli assistenttrener. Briten var også hovedtrener for klubbens nyoppstartede G16-lag i 2017.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09