Ranheim tok seg onsdag til 4. runde i cupen etter å ha snudd 0-1 til 4-2 borte mot Levanger.
Sammen med at drømmen om Ullevaal fortsatt lever i beste velgående for eventyrklubben, som har tatt Eliteserien med storm denne sesongen, har kameratgjengen fra Ranheim fått enda mer å glede seg til.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
I mangel på forhåndsavtalt cupbonus for sine spillere, bestemte klubbens daglige leder Frank Lidahl seg for på eget initiativ å gi sine hardarbeidene venner et aldri så lite økomomisk «klapp å skulderen».
Det skriver Adresseavisa på sine nettsider.
Til botkassen, som ifølge avisen styres med jernhånd av Even Barli og Daniel Kvande, har Lidahl betalt ut hele 50 000 kroner etter triumfen mot forrige sesongs OBOS-liga-rivaler.
Det er en belønning Ranheim-sjef Svein Maalen setter stor pris på.
– Jeg har veldig tro på prestasjonsbasert lønn, og disse guttene har ikke akkurat lommebøkene fulle fra før. Så at de får en liten bonus ved at vi avanserer, at spillerne får en andel av de pengene som genereres inn til klubben synes jeg er fornuftig. Det er rett og rimelig, og et glimrende tiltak av klubben, sier han til Adressa.
Med 50 000 i potten fra før, har spillergruppen nå 100 000 kroner å rutte med, allerede før en tredjedel av sesongen er ferdigspilt. 100 000 kroner er likevel et stykke unna det som må til om sesongens reisemål skal bli en realitet. Barli forteller nemlig at de sikter seg inn på Las Vegas når sesongen er over.
Et reisemål som får Maalen til å trekke på smilebåndet.
– Da håper jeg de venter med den turen til de legger opp, sier han.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 KLOKKEN 14:37
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 KLOKKEN 11:51