Oppdatering: Sitatene som tidligere stod i saken fra Rosenborgs sportssjef Stig Inge Bjørnebye er fjernet etter Bjørnebyes eget ønske.
Eurosport.no er kjent med at Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen er en spiller Rosenborg har fulgt nøye.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Mandag ble Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen observert på Åråsen da Lillestrøm tok imot Strømsgodset.
Eurosport.no kjenner ikke til om trønderne har vært i direkte kontakt med Drammens-klubben eller spillerens agent, Jim Solbakken.
Eurosport.no vet at RBK ønsker å forsterke stallen i sommervinduet, blant annet etter at trønderne har hatt skadeproblemer på flere offensive spillere denne vårsesongen.
Matthias Vilhjalmsson, Marius Lundemo, Samuel Adegbenro, Yann-Erik de Lanlay og Anders Konradsen er alle satt ut av spill i øyeblikket. Pål André Helland stod over mot Sandefjord med skade og i tillegg er Rafik Zekhnini sitt lån avsluttet. I tillegg er Jacob Rasmussen solgt til Serie A-klubben Empoli.
I dette bildet er Eirik Ulland Andersen en spiller som kan gå inn og levere umiddelbart. Samtidig virker det som Marcus Pedersen og Bassel Jradi stiller foran « i salgskøen» på Marienlyst.
Rosenborg får besøk av Tromsø lørdag i siste runde før ferien. Trønderne har fire poeng opp til serieleder Brann når 15 runder er spilt. Men der resten av Eliteserien tar ferie, skal trønderne ut i Champions League-kvalifisering mot islandske Valur.
Hjemmekampen til Rosenborg vises direkte på Eurosport Player onsdag 18. juli kl. 19.45.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53